voetbalzone

Robben gaat praten over nieuw contract en is op de weg terug na blessure

Robin Bruggeman14 sep 2016, 12:40
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2016, 12:40
Advertentie

Bayern München moest het dinsdagavond in de Champions League doen zonder Arjen Robben en dat ging Der Rekordmeister uitstekend af: FK Rostov werd met 5-0 aan de zegekar gebonden. Carlo Ancelotti voorziet echter dit seizoen nog een belangrijke rol voor de Nederlandse vleugelspeler en kreeg onlangs goed nieuws.

/

Voetbal International weet namelijk te melden dat Robben woensdag weer voluit is gegaan op de training van zijn club, nadat hij zondag al aansloot bij de groepstraining. Wanneer de aanvaller, die in de voorbereiding geblesseerd raakte aan zijn lies, precies zijn rentree kan maken durft hij niet te zeggen, maar er zit in ieder geval schot in de zaak. Of Robben de twee WK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland en Frankrijk gaat halen is ook nog niet duidelijk. Die wedstrijden staan voor 7 en 10 oktober op de agenda.

De Nederlander gaat daarnaast volgende maand in gesprek met zijn club om het over een contractverlenging te hebben. Dit zou puur een formaliteit zijn, aangezien beide partijen van plan zijn om de tot volgend jaar doorlopende verbintenis te verlengen. Bayern is niet van zins om Robben een langdurig contract voor te schotelen, maar wil wel per jaar gaan bekijken of beide partijen nog langer met elkaar door willen.

Bezig met laden …