voetbalzone

Robben: ‘Natuurlijk kom ik niet op de bank, dat gaat niet gebeuren’

Peter Nusselder30 jul 2012, 11:32
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2012, 11:32
Advertentie

Arjen Robben moest in de slotfase van het afgelopen seizoen enkele malen op de bank plaatsnemen bij Bayern München, maar de Nederlandse vleugelaanvaller gaat er niet van uit dat hij moet gaan vrezen voor zijn basisplaats, ondanks de concurrentie van Thomas Müller en Xherdan Shaqiri.

/

Der Rekordmeister nam de talentvolle Zwitser over van FC Basel en heeft ook nog de beschikking over Duits international Müller, maar Robben kan zich niet voorstellen dat hij wisselspeler wordt. “Nee, natuurlijk niet. Dat gaat ook niet gebeuren”, vertelt de Oranje-international aan Kicker. “Ik denk daar ook niet eens over na”, aldus de 28-jarige dribbelaar.

Hoewel er door de komst van Shaqiri drie kandidaten zijn voor de positie op de rechterflank maakt Robben zich geen zorgen. “Ik ben niet bang voor mijn plaats. Ik weet wat ik kan.” Nadat de linkspoot vorig seizoen op de bank terechtkwam gaf hij nog wel aan dat niemand iets kan eisen. “Geen enkele speler is verzekerd van een plek in de basis. Iedereen moet daarvoor werken.”

Bezig met laden …