voetbalzone

Robben niet bezig met titelfeest: ‘Voor ons tellen duels met Man United’

Peter Nusselder22 mrt 2014, 19:45
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2014, 19:45
Advertentie

Bayern München kan dinsdag kampioen van Duitsland worden, maar met die naderende landstitel is Arjen Robben helemaal niet bezig. De vleugelaanvaller ziet de komende wedstrijd tegen Hertha BSC eerder als een voorbereiding op het treffen met Manchester United in de Champions League.

voetbalzone

Der Rekordmeister had zich zaterdag al kunnen verzekeren van het kampioenschap, maar was daarvoor afhankelijk van de concurrentie. Dinsdag heeft het elftal van trainer Josep Guardiola alles in eigen hand, maar een bruisend feest zal er volgens Robben niet komen. “Vieren is een groot woord. Daar zijn we niet mee bezig”, tekent NUsport op uit de mond van de Oranje-international.

“Na die wedstrijd gaat het verder en dat weten we. Voor ons tellen beide duels met Manchester United.” Als Bayern zaterdag tóch kampioen was geworden, dan weet Robben niet eens of er wel een feestje op het programma had gestaan. “Het is me niet bekend of er wel iets voorbereid was. Dinsdag zijn we niet meer afhankelijk van de resultaten van anderen, het is duidelijk dat we dan willen winnen.”

Bezig met laden …