voetbalzone

Robben: ‘Vereerd dat een club als Paris Saint-Germain interesse toont’

Erik van Dam30 okt 2013, 09:27
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2013, 09:27
Advertentie

Arjen Robben werd deze week door de Duitse en Franse pers in verband gebracht met Paris Saint-Germain. De puissant rijke Ligue 1-club zou graag een vleugelaanvaller willen halen in januari en het vizier hebben gericht op Julian Draxler, Marco Reus of Robben. Hoewel de Bedummer het gerucht niet kan bevestigen, zegt hij dat de vermeende interesse vanuit Parijs zijn ego wel streelt.

/

Robben is op dit moment niet bezig met een vertrek uit de Allianz Arena, zegt hij woensdag in BILD. De 29-jarige aanvaller won vorig seizoen de drie grote prijzen met Bayern en heeft het naar zijn zin bij de Duitse grootmacht. “Ik ben vereerd dat een grote club als Paris Saint-Germain interesse toont, maar iedereen weet dat ik me hier goed voel”, laat hij weten. “Ik weet verder ook niets van het gerucht af.”

“Ik wil alleen maar bezig zijn met voetballen”, zegt de Oranje-international. Hij is bezig aan zijn vijfde jaar in München: het is de eerste keer dat hij ergens een vijfde seizoen ingaat. Bij FC Groningen speelde hij twee jaar, bij PSV ook, bij Chelsea drie seizoenen en bij Real Madrid twee. Daarna trok hij voor circa 25 miljoen euro naar Duitsland.

Bezig met laden …