voetbalzone

Robben verlaat stadion op krukken; toppers tegen Barcelona in gevaar

Bart Kruyt29 apr 2015, 07:10
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2015, 07:10
Advertentie

Voor Arjen Robben was zijn rentree dinsdagavond van korte duur. De aanvaller van Bayern München was vijf weken uit de roulatie vanwege een buikspierblessure, maar kon in de bekerwedstrijd tegen Borussia Dortmund als invaller weer speelminuten maken. Robben deed slechts een kwartiertje mee: vervolgens moest hij zich vanwege een spierblessure weer laten wisselen.

voetbalzone

Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is, maar het ziet er niet goed uit voor Robben. De dribbelaar verliet de Allianz Arena op krukken en zal deze woensdag verder onderzocht worden. De eerste berichten spreken over een kuitblessure en er wordt zelfs gevreesd voor een spierscheuring. In dat geval zou Robben de toppers tegen Barcelona in de halve finale van de Champions League zeker moeten missen.

Robben kwam in het veld voor zijn geblesseerd geraakte ploeggenoot Thiago Alcántara en ook Robert Lewandowski belandde in de lappenmand; hij moest zelfs naar het ziekenhuis gebracht worden. Bayern werd na strafschoppen uitgeschakeld door Dortmund en is nu dus kansloos voor het winnen van de 'treble'.

Bezig met laden …