voetbalzone

Roberto Carlos ontkent uitspraken over terugkeer naar Real

Daniel Cabot Kerkdijk15 dec 2009, 17:39
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2009, 17:39
Advertentie

Roberto Carlos wil alleen maar voor Corinthians uitkomen. De linkerverdediger ontkent dinsdag uitspraken te hebben gedaan over een eventuele terugkeer naar Real Madrid. De 36-jarige Braziliaan heeft al enkele weken een mondeling akkoord met Corinthians. Door zijn vermeende uitspraken kwam de oud-international plotseling volop in het nieuws.

/

De blessure van Pepe was daar debet aan, omdat diens fysieke leed een opening bood voor Roberto Carlos. "Als Real Madrid mij belt, ga ik direct", waren de zogenaamde uitlatingen. "Voetbal is mijn leven en de club van mijn hart is Real. Het zou een droom zijn om in Santiago Bernabéu terug te keren en de club aan titels te helpen." De veteraan speelde elf seizoenen in de Spaanse hoofdstad.

Tegenover Bandeirantes, een lokale televisiezender uit São Paulo, ontkent Roberto Carlos die uitlatingen te hebben gedaan. "Ik denk maar aan één club: Corinthians", verzekert de Zuid-Amerikaan. Andrés Sánchez, voorzitter van de Braziliaanse club, liet al weten dat bij contractbreuk een boete van dertien miljoen euro betaald moet worden. Roberto Carlos wordt bij Corinthians onder meer herenigd met Ronaldo, die hij bij Real en het nationale elftal al tegenkwam.

Bezig met laden …