voetbalzone

Roberts 'voelt zich sterk' en blijft bij Blackburn

06 nov 2008, 15:24
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2008, 15:24
Advertentie
Jason Roberts sluit zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid af bij Blackburn Rovers. De ervaren aanvaller had nog een tweejarig contract bij The Rovers lopen en plakte er donderdagmiddag nog een seizoen aan vast. Blackburn heeft een optie in de verbintenis opgenomen om er eventueel nog een jaar bij te doen.

Het moge duidelijk zijn: de Engelse laagvlieger is tevreden met de aanvaller. Roberts (30) speelde dit seizoen tot dusver negen competitiewedstrijden mee en scoorde tegen Hull City en West Ham United. “Ik ben erg gelukkig bij Blackburn Rovers en ben blij dat ik mijn verblijf hier heb kunnen verlengen”, zei de spits tegenover de BBC. “Ik voel me goed en sterk en wil mezelf laten zien op het veld.”

Roberts is bezig aan zijn derde contractjaar bij Blackburn Rovers, dat in de zomer van 2006 vier miljoen euro overmaakte naar Wigan Athletic om de spits over te kunnen nemen. Een vaste basisspeler werd Roberts nooit op Ewood Park. Hij speelde tot dusver 53 competitieduels voor de club en vond daarin negen keer het net.
Bezig met laden …