voetbalzone

Robinson twee weken zoet met kuitblessure

26 sep 2008, 12:52
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2008, 12:52
Advertentie
Blackburn Rovers kan tenminste twee weken geen beroep doen op keeper Paul Robinson. De doelverdediger van het Engels nationale elftal kampt met een kuitblessure en mist daardoor twee competitieduels en een interland.

In het Carling Cup-treffen met Everton moest de 28-jarige sluitpost al vroeg de strijd staken met een pijnlijke kuit. Inmiddels heeft Blackburn-trainer Paul Ince duidelijkheid verkregen over de absentie van de 41-voudig international. “Ik heb gisteren de dokter gesproken, hij vertelde me dat Robbo er een paar weken uit ligt”, sprak Ince vrijdag tegenover het digitale thuis van de ploeg.

“Dat is teleurstellend, want hij deed het fantastisch tegen Fulham en maakte twee wereldreddingen, dus is het jammer dat hij er nu uit ligt. Sommige spelers herstellen sneller dan anderen, we hopen dat hij tijdig fit is voor de wedstrijd tegen Manchester United.”

Robinson, die sinds dit seizoen op de loonlijst staat bij Blackburn, mist behalve de competitiewedstrijden ook het WK-kwalificatieduel tussen Engeland en Kazachstan op 11 oktober. Of hij vier dagen later tegen Wit-Rusland van de partij kan zijn, is nog zeer de vraag. Bij Blackburn wordt zijn plaats onder de lat tijdelijk ingenomen door Welshman Jason Brown.
Bezig met laden …