voetbalzone

Roda JC breekt onderhandelingen af: 'We moeten nu snel schakelen'

Bart Kruyt27 jan 2014, 20:45
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2014, 20:45
Advertentie
voetbalzone

Lars Veldwijk gaat niet naar Roda JC Kerkrade. Jon Dahl Tomasson had graag weer met de aanvaller samengewerkt, maar Roda is er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met Excelsior. De onderhandelingen zijn stopgezet, zo laat technisch directeur Leon Vlemmings weten aan De Limburger: "We moeten nu snel schakelen door onze aandacht te verleggen naar een andere kandidaat."

De 22-jarige Veldwijk scoorde zaterdag nog twee keer tegen Jong PSV en staat dit seizoen op vijftien doelpunten voor Excelsior. De spits had aangegeven graag naar Roda te willen vertrekken, maar een transfer zit er niet in. Volgens Vlemmings is het verschil tussen vraag en aanbod te groot: "Daarom gaan we niet verder met Excelsior", zegt hij. "We zijn van mening een marktconforme prijs te hebben geboden en gaan geen onverantwoorde financiële risico’s nemen."

Roda heeft nu nog een paar dagen de tijd om een alternatief te vinden: vrijdagnacht sluit de transfermarkt. De Limburgers willen graag een extra aanvaller binnenhalen, omdat Krisztián Németh geschorst is en Frank Demouge in de lappenmand zit.

Bezig met laden …