voetbalzone

Rodgers baalt van media: ‘Hij zal altijd een topambassadeur blijven’

Gijs Freriks20 mrt 2015, 20:15
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2015, 20:15
Advertentie

Steven Gerrard is hersteld van een blessure, maar het is nog maar de vraag of de oudgediende zondag in de basis mag starten tegen Manchester United. Zonder de 34-jarige middenvelder deed Liverpool het de afgelopen weken immers uitstekend. Manager Brendan Rodgers baalt van alle aandacht die de media aan de reserverol van de clubicoon besteden.

voetbalzone

“Hij is fit en gaat tot onze laatste wedstrijd nog heel belangrijk zijn voor ons. Hij is een geweldige speler en een geweldige aanvoerder”, zegt de Noord-Ier. “De mensen, de media, proberen alleen de indruk te wekken dat wij zonder hem beter spelen, maar dat is niet het geval. We spelen met hem erbij ook goed.”

“Gerrard zal altijd een geweldige ambassadeur voor de club en een fantastisch rolmodel voor onze spelers blijven, of hij nu speelt of niet. Hij geeft ook altijd alles op de trainingen en dat zal bij hem nooit veranderen.” Stevie G was dit seizoen goed voor tien doelpunten in 34 officiële wedstrijden voor Liverpool. In de zomer vertrekt hij naar Los Angeles Galaxy.

Bezig met laden …