voetbalzone

Rodgers doet belofte: ‘Volgend seizoen doen we mee om de titel’

Gijs Freriks22 jan 2015, 19:06
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2015, 19:06
Advertentie

Liverpool liep vorig seizoen op een haar na het kampioenschap mis, maar is sinsdien ver teruggevallen. The Reds staan nu immers in de grijze middenmoot van de Premier League, maar manager Brendan Rodgers vertrouwt erop dat zijn elftal sterker terugkomt. “We gaan volgend seizoen weer meedoen om de landstitel.”

voetbalzone

De supporters van de club uit Merseyside wachten al 25 jaar op de titel, maar Rodgers had wel verwacht dat het dit jaar moeilijker zou worden. “Sowieso. Met zo veel mutaties in de selectie, was het duidelijk dat we dit seizoen niet mee zouden doen. Dat is de realiteit. Het gaat er dit seizoen om dat we in de top vier eindigen en dat we de nieuwe spelers de tijd geven om zich aan te passen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat dit team op termijn de Premier League kan winnen”, aldus Rodgers in de Engelse media. Hij neemt het met Liverpool komende zaterdag in de vierde ronde van de FA Cup op tegen Bolton Wanderers. “Als we succes kunnen hebben in een bekercompetitie, dan zou dat ons veel vertrouwen geven om nog beter te presteren.”

Bezig met laden …