voetbalzone

Rodgers gelinkt aan Manchester City: ‘Het leidt me niet af’

Thijs Post07 mrt 2015, 14:49
Laatst bijgewerkt: 07 mrt 2015, 14:49
Advertentie

De positie van Manuel Pellegrini bij Manchester City staat onder druk. De landstitel lijkt een lastig verhaal te worden, terwijl het door de 1-2 thuisnederlaag tegen Barcelona ook in de Champions League mogelijk einde verhaal is. De Engelse media speculeren stevig over de opvolging van Pellegrini. Josep Guardiola van Bayern München zou topkandidaat zijn, terwijl ook Brendan Rodgers van Liverpool genoemd wordt.

voetbalzone

Rodgers heeft echter geen oren naar een dienstverband bij Manchester City. “Ik heb voor Liverpool gekozen en ik hoop hier nog vele jaren te blijven. Geruchten horen nou eenmaal bij de voetballerij. Een tijdje geleden zag ik nog een spandoek ‘Rodgers Out’. Ik probeer me nooit zo druk te maken.”

De volgende stap voor Rodgers met Liverpool is het winnen van prijzen. “Het is een opwindende fase van het seizoen. Hopelijk lukt het om de contracten van jonge spelers te verlengen, waardoor we prijzen kunnen winnen met onze manier van werken. We zetten stappen richting het continu meedoen om en winnen van de prijzen”, klinkt het in gesprek met the Guardian.

Bezig met laden …