voetbalzone

Rodgers krijgt steun: ‘Met Suárez zag het er nu compleet anders uit’

Thijs Post25 mei 2015, 15:35
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2015, 15:35
Advertentie

Brendan Rodgers ligt al geruime tijd onder vuur bij Liverpool door de nederlaag op de slotdag bij Stoke City, een vernederende 6-1, ziet het er steeds minder goed uit voor de coach. Oud-profvoetballer en analyticus Alan Smith, die tussen 1982 en 1995 speelde bij Leicester City en Arsenal, is van mening dat Rodgers bij Liverpool moet blijven.

voetbalzone

“Rodgers is een getalenteerde manager en hij heeft veel werk te doen. Een paar spelers die hij haalde hadden het lastig in hun eerste seizoen, dus hij zal hopen dat zij het beter gaan doen. Denk aan Lazar Markovic, Alberto Moreno en Emre Can. Ik zou Rodgers niet laten gaan”, vindt Smith.

Ook volgens oud-prof en ex-Sunderland-voorzitter Niall Quinn moet Rodgers een nieuwe kans krijgen. “Liverpool heeft veel spelers gehaald voor het geld dat men kreeg voor Luis Suárez, maar hoe vervang je iemand als Suárez? Ik heb veel sympathie voor Rodgers. Als je Suárez had gehouden, dan had het er wellicht compleet anders uitgezien. Ik vind dat Rodgers meer tijd moet krijgen, want zijn spelers moeten de tijd krijgen om zich aan het begin van het seizoen goed aan te passen.”

Bezig met laden …