voetbalzone

Rodgers looft eigen aankopen: ‘Genot om naar te kijken en zeer effectief’

Peter Nusselder12 aug 2013, 12:58
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2013, 12:58
Advertentie

Het is nog de vraag of Brendan Rodgers dit seizoen zal kunnen beschikken over Luis Suárez, maar als de topscorer vertrekt lijkt de trainer van Liverpool niet direct wanhopig te hoeven worden. Rodgers is erg tevreden over Philippe Coutinho en Daniel Sturridge, die door hem naar Anfield zijn gehaald.

/

De aanvallende middenvelder uit Brazilië en de Engelse aanvaller kunnen het goed met elkaar vinden en met name Coutinho, in januari overgekomen van Internazionale, krijgt de complimenten van zijn coach. “Hij speelt fantastisch, hij is een geweldige voetballer”, tekenen Engelse media op uit de mond van Rodgers. “Het is een genot om naar hem te kijken en hij is zeer effectief, hij creëert veel kansen.”

Sturridge, een half jaar geleden weggeplukt bij Chelsea, vormt volgens de oefenmeester van the Reds een goed duo met Coutinho. “We hebben hier enkele topspelers, middenvelder Steven Gerrard en ook Coutinho en Sturridge, die zitten allemaal op dezelfde golflengte. Het is veelbelovend om te zien hoe ze samen spelen en combineren. Ze zijn goed in vorm, dus we kijken ernaar uit om echt te beginnen.”

Bezig met laden …