voetbalzone

Rodgers schiet in de lach: ‘Stel je voor dat ik dat écht zou doen...’

Erik van Dam30 jun 2016, 10:26
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2016, 10:26
Advertentie

Roy Hodgson maakte maandagavond bekend te stoppen als bondscoach bij Engeland, na de eliminatie tegen IJsland op het EK. Ter opvolging gaan er diverse namen rond, maar Brendan Rodgers zal het sowieso niet worden. De Noord-Ier is net begonnen bij Celtic en is absoluut niet van plan zijn baan in Glasgow zo snel al te verruilen voor het bondscoachschap van Engeland.

/

In gesprek met Sky Sports worden Rodgers de geruchten voorgelegd, maar hij schiet er direct van in de lach. “Ik heb net mijn droombaan te pakken!”, reageert hij. “Ik coach nu het team dat ik al mijn hele leven support. Ik heb nog niet eens mijn eerste wedstrijd achter de rug. Stel je toch voor dat ik dat écht zou doen... mijn baan op Parkhead nu alweer vaarwel zeggen”, aldus Rodgers.

De ex-trainer van Liverpool en Swansea City zegt dat degene die de baan bij Engeland wél aanpakt, het flink voor zijn kiezen krijgt. “Ze hebben veel goede spelers, maar er is ontzettend veel druk en de verwachtingen zijn hoog. Ze hebben toptalenten, hoor. Maar het is ieder toernooi weer moeilijk. Het is ook jammer hoe het met Roy gelopen is, want hij is echt een goede trainer.”

Bezig met laden …