voetbalzone

Rodgers: ‘We hebben er via sms nog een tijd over doorgepraat’

Erik van Dam16 jul 2015, 12:54
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2015, 12:54
Advertentie

Raheem Sterling dreef Liverpool de voorbije weken tot waanzin met zijn wens om de club te verruilen voor Manchester City. The Citizens deden drie serieuze pogingen en nadat de eerste (34,5 miljoen euro vast en 6,7 miljoen euro variabel) en de tweede (50 tot 56 miljoen euro) poging mislukte, lukte het bij poging drie (61 tot 68 miljoen euro) eindelijk om Liverpool overstag te laten gaan. Brendan Rodgers is blij dat de zaak achter de rug is.

voetbalzone

“Er is veel gezegd en geschreven, onder meer dat Raheem en ik niet meer met elkaar spraken. Maar dat is echt bezijden de waarheid. Dit is een jongen die ik er op zijn zeventiende in heb gezet en die uitgegroeid is tot een hele goede voetballer, een volwaardig international bovendien. Er zijn natuurlijk verhalen en zaken gebeurd en hij wilde graag weg. Nu is het allemaal achter de rug en het is goed zo”, aldus Rodgers.

“Raheem en ik hebben gisteren nog heen en weer ge-sms’t en verder gepraat, het zit goed tussen ons en we hebben zondag ook nog lang met elkaar gesproken voor wij weggingen. Ik verwachtte namelijk wel dat hij vertrokken zou zijn wanneer wij met het vliegtuig terug zouden zijn. We kunnen hier met opgeheven hoofden over praten, we hebben Raheem en zijn ontwikkeling altijd voorop gezet”, zegt Rodgers zelfverzekerd.

“De fans hebben hem ook al hun steun verleend en hij koos ervoor iets nieuws te beginnen. Wij focussen ons nu op de andere spelers. Moeten we Raheem direct vervangen? Nee, dat niet. Het gaat er meer om dat de selectie op peil blijft, we hebben al een aantal heel goede spelers binnengehaald en de balans oogt sterk”, vindt Rodgers.

Bezig met laden …