voetbalzone

'Rodgers wijst clubs af in afwachting op nieuws over positie Mourinho'

Bart Kruyt15 dec 2015, 15:41
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 15:41
Advertentie

Brendan Rodgers werd begin oktober ontslagen als coach van Liverpool en schijnt sindsdien al wat aanbiedingen om weer aan de slag te gaan te hebben afgewezen. De coach stond naar verluidt in de belangstelling van een rijke club uit het Midden-Oosten en wordt ook genoemd bij zijn oude club Swansea City. Rodgers schijnt echter te azen op een andere baan.

voetbalzone

In Engelse media wordt beweerd dat de Noord-Ier wacht op wat er gaat gebeuren met José Mourinho bij Chelsea, omdat hij een kandidaat schijnt te zijn om de Portugees bij een eventueel ontslag op te volgen als (interim)-manager. De 42-jarige Rodgers ziet dat naar verluidt wel zitten. Hij werkte bij Chelsea al eens in de jeugdopleiding en als coach van de reserves.

Mourinho staat al een tijdje onder druk bij Chelsea: the Blues overwinterden weliswaar in de Champions League, maar in de Premier League loopt het voor geen meter. Maandagavond werd er nog verloren van Leicester City en Chelsea staat nu zestiende, met een voorsprong van slechts een puntje op nummer achttien Norwich City, dat onder de degradatiestreep staat.

Bezig met laden …