Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roemeense speler waarschuwt Oranje en is lovend over één international: ‘Strijder’

Laatste update:

George Puscas denkt dat Nederland ‘zich wat meer zorgen moet maken’ over het duel met Roemenië van dinsdagavond. Dat zegt de 28-jarige international tijdens een persmoment. Puscas heeft vertrouwen in zijn ploeg en is daarnaast lovend over Virgil van Dijk.

Na de duels van woensdagavond werd bekend dat Roemenië de tegenstander van Oranje is in de achtste finale van het EK. De ploeg van Ronald Koeman had ook Engeland kunnen treffen, waardoor het duel met Roemenië hier en daar met gejuich werd ontvangen. Dat heeft de selectie van Roemenië nu ook meegekregen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Zijn ze in Nederland opgelucht? Ik weet niet of jullie dat moeten zijn”, maakt de NOS op uit de mond van Puscas. “We hebben een taaie ploeg en laten zien waartoe we in staat zijn.” De Roemenen kwalificeerden zich als groepswinnaar voor de achtste finale van het EK.

Het land eindigde als eerste in de groep met België, Slowakije en Oekraïne. “Tegen Slowakije speelden we goed. We hebben gewoon een sterke ploeg. Ik denk dat Nederland zich wat meer zorgen moet maken. Wij respecteren in elk geval elke tegenstander op het EK, maar gaan met iedereen de strijd aan.”

Zo ook met Nederland, dinsdagavond om 18:00 uur in München. “We zullen goed voorbereid zijn en goed naar de trainer luisteren. Wees er zeker van dat we er zullen staan. Er is tot dinsdag genoeg tijd om alle spelers goed te laten rusten en er fysiek en mentaal klaar voor te zijn”, aldus de spits.

Virgil van Dijk


Puscas is daarnaast lovend over Van Dijk. De spits van Roemenië noemt de aanvoerder van Oranje ‘een strijder’. “Hij is een van de beste verdedigers ter wereld. Maar dit is niet het moment om spelers van de tegenstander individueel te gaan beoordelen: we spelen tegen een heel team. De focus moet zijn hoe we Nederland kunnen verslaan.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welnee, jullie verliezen gewoon 4-0. We hebben onze slechtste wedstrijd al gespeeld.

27 juni 2024 om 21:41
0

Je zit het wel lekker te jinxen

27 juni 2024 om 22:44
0

Blind optimisme is the way.

27 juni 2024 om 23:54
0

En zo is het. Geef zelf al maanden tegen iedereen die erover begint de voorspelling dat we dit toernooi makkelijk gaan winnen. 4-0 in de finale, kan niet anders.

27 juni 2024 om 23:40
0

Dit werkt echt als een rode lap op een stier bij die Roemenen. Maar eerlijk: als we ons niveau halen dat we kunnen, winnen we. Als we zo slap spelen als tegen Oostenrijk, tja, dan zal t feest in Roemenië groot zijn.

27 juni 2024 om 23:55
0

Weet ik niet hoor, vind Oostenrijk echt nog wel een stukje beter dan Roemenië, en Oostenrijk heeft werkelijk elke bal die ze in de voeten kregen tegen ons erin geschoten. Als je met dat spel 'maar' 3-2 verliest van Oostenrijk kom je echt wel weg met minimaal een gelijkspel tegen de Roemenen. We moeten vooral oppassen dat het niveau niet nog verder naar beneden gaat.

28 juni 2024 om 00:09
0

Als we ons niveau halen, wat is dat precies? We spelen dramatisch en ik vraag mij af of we überhaupt wel beter kunnen? We doen alsof we het NL van 98’ zijn maar die tijden zijn voorbij.

28 juni 2024 om 12:13
0

Mwah, we hebben nog steeds verdedigers van Inter, Man City, Liverpool,
middelvelders van PSV, AC Milan en Leipzig en aanvallers van Liverpool, Dortmund en Atletico Madrid. Het is niet dat deze mannen niet kunnen voetballen.

We hebben alleen geen absolute wereldtoppers meer zoals Dennis Bergkamp in 98

28 juni 2024 om 16:04
0

Bankzitters van Liverpool, Dortmund en Atletico. Nou dat is wat waard zeg!

28 juni 2024 om 16:36
0

Boeiend, dan verliezen ze heel boos met 4-0.

28 juni 2024 om 16:38
0

Gakpo speelt zat bij Liverpool en Malen ook bij Dortmund. Daarnaast hebben we ook de aanvoerder van Liverpool en een basisspeler van Manchester City. Bij Roemenie hebben ze allemaal sterren uit de Roemeense competitie en iemand die alleen prof is, omdat zijn papa heel goed was, oeoeoeo, spannend.

28 juni 2024 om 00:40
0

Welke was dat?

We hebben een realiteitcheck gehad tegen Oostenrijk en zullen waken voor onderschatting.
Ik ben wel bang dat als we op dezelfde manier gaan spelen, we worden uitgeschakeld. Koeman moet nu laten zien dat hij iets kan, want daar twijfel ik momenteel wel aan.

27 juni 2024 om 22:11
0

Volgens mij waren de spelers duidelijk dat ze wisten wat Oostenrijk kon en was het helemaal geen onderschatting. Het lukte ze gewoon niet om de bal rond te spelen. Hoe kom jij erbij dat de spelers Oostenrijk hebben onderschat? Onzin..

Kan die zich niet beter in de underdogrol manoeuvreren?

27 juni 2024 om 21:24
0

Is niet nodig want dat zijn ze sowieso al.

Wordt een lastige wedstrijd

De stemmingmakerij over en weer is wel vermakelijk. We zijn opgelucht dat het geen topland is, maar niemand onderschat Roemenië - of welke tegenstander dan ook - na de pot tegen Oostenrijk. De Roemenen zijn vast ook opgelucht dat ze ons treffen ipv Spanje of zo.

27 juni 2024 om 21:36
0

Roemenië had liever Slovenië gehad dan Nederland. Althans dat schreef de Roemeense pers.

Ik snap werkelijk niet hoe het kan dat zoveel mensen om me heen denken dat oranje wel even wint en makkelijk richting de halve of zelfs finale weet te gaan. Heb werkelijk geen enkele aanknopingspunten gezien in de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk. Denk zelfs dat dit oranje zelfs moeite met San Marino heeft op dit moment. Het wordt een ontzettend moeilijke en zware pot tegen Roemenië.

27 juni 2024 om 21:44
0

Pak nog een fles azijn, wat een overdrijving met San Marino. De wedstrijd tegen Polen was gewoon prima, normaal gezien sta je in de rust met 4-1 voor als je daar de kansen gewoon afmaakt. Tegen Frankrijk was het ook zeker geen slechte wedstrijd, maar wel weinig kansen. Met een beetje geluk winnen we die overigens gewoon als Dumfries daar niet stond.
Tegen Oostenrijk was inderdaad gewoon een slechte wedstrijd, maar die hebben Duitsland, Frankrijk en Engeland ook al (meerdere) gehad. Snap de paniek niet zo. Enkel Spanje overtuigd tot nu toe. Roemenië is geen makkie maar die zijn we gewoon aan onze stand verplicht om te winnen. Ik zeg 2-0.

27 juni 2024 om 22:26
0

Gewoon afmaakt? Depay maakt bijna nooit de kansen af op een eindtournooi. Dus nee, je staat niet gewoon 4-1 als je de kansen afmaakt. Je staat 1-1 omdat je de kansen gewoon bijna nooit afmaakt.

27 juni 2024 om 22:41
0

Alsof Depay de enige was die kansen had de 1e helft. Gakpo, Reijnders en van Dijk hebben ook echt goede kansen gehad. Depay had wel de grootste met die bal die die over schoot.

28 juni 2024 om 00:00
0

Gelukkig staan de Roemenen erom bekend elke bal die ze aanraken tegen de touwen te schieten... tegen Polen was het veldspel gewoon enorm goed en hebben de Polen de enige kans die ze hebben gekregen ook afgemaakt. Je wint uiteindelijk dik verdiend door een geweldige keeper van Polen. Daar kan je uiteraard lekker zuur over doen en het negatief bekijken, of je pikt de positieve dingen eruit en doet niet alsof Roemenië een of andere wereldploeg is die dit even met 3-0 gaat winnen.

Waarom denken vele dat Nederland dit wel gaat winnen, er is totaal geen wil om te winnen, de passie en werklust straalt er vanaf dus niet.
Het wordt weer niets gok ik dinsdag

27 juni 2024 om 21:38
0

Op papier misschien sterkere spelers. Als team schat ik Roemenie hoger in. Spelen we met passie en inzet dan winnen we. Anders gaan we eraf.

27 juni 2024 om 21:44
0

Hebben ook op papier sterkere spelers maar het is al jaren geen echt team

27 juni 2024 om 22:10
0

De helft van die spelers is toch ook niet trots op Nederland? Kan toch ook niet als je denkt dat Nederland een racistisch land is. En bij een succeske direct een vlag van de Antillen of Suriname om de nek. Dan heb je geen trots voor het Oranje tenue.

28 juni 2024 om 00:01
0

Wanneer is dat gebeurd dan? Ik kan het me zo niet heugen, wie weet jij wel.

Nederland zal inderdaad vol aan de bak moeten, dit wordt geen wedstrijd die je zo maar even wint.

Dit wordt een kansloze 3-0 nederlaag voor oranje. Het maakt niet uit hoe vaak het gebeurt, Nederland zal altijd deze kleine voetballanden blijven onderschatten. Ik gok een vroege 1-0 achterstand, waarna Roemenië nog twee keer zal toeslaan in de laatste 10 minuten. Vervolgens zal er ook een NL speler rood krijgen uit frustratie.

27 juni 2024 om 23:55
0

Nederland is te goed om met zulke grote cijfers te verliezen. De afgelopen pakweg 5 jaar werd er alleen 2 keer met 3 of meer goals verloren en dat was beide keren tegen een Frankrijk dat een keer wel zin had om het publiek te entertainen met goals

Ik heb die strijder van Dijk dan nog niet gezien

Strijder van Dijk heb ik ook nog niet gezien. Misschien omdat hij terugkwam van een zware blessure, that's it. Voor de rest is Van Dijk vooral een uitblinker in het commanderen van mensen om zijn eigen fouten te camoufleren. Liefst staat die man volgens mij de hele wedstrijd op dezelfde plek...
Verdedigd alleen maar achteruit.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren