Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roemeense supporter probeert Vandaag Inside-verslaggever Tom Staal aan te vallen

Laatste update:

Dankzij een klinkende 0-3 overwinning op Roemenië plaatste het Nederlands elftal zich dinsdagavond voor de kwartfinales van het EK in Duitsland. Vandaag Inside-verslaggever Tom Staal polste na afloop de sfeer in München rondom het duel, maar haalde zich de woede op de hals van een Roemeense supporter.

Staal, die bekendstaat om zijn regelmatig prikkelende manier van interviewen, zocht naast Nederlandse supporters ook Roemeense fans met zijn cameraman op om te bevragen.

“Ik ben Roemeens en ik ben erg teleurgesteld”, zei een van de supporters tegen Staal, die de ruime nederlaag tegen het Nederlands elftal er vervolgens inwreef: “Ja, jullie speelden echt waardeloos!”

De verslaggever probeerde een andere Roemeense supporter met dezelfde woorden op de kast te jagen en slaagde er bij hem wel in: “Je bent Nederlands en je probeert me nu belachelijk te maken, enkel omdat we de wedstrijd van Nederland hebben verloren.” Staal reageerde vervolgens plagerig door volmondig ‘ja!’ te roepen.

Daar bleek de Roemeense fan alleen niet van gediend. Al scheldend deed hij een poging om de microfoon uit de handen van Staal te grissen, waarna hij veinsde om de de verslaggever van Vandaag Inside te slaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Tsja dat is blijkbaar de content die tom staal wil maken, moet je niet verbaasd zijn als het wel een keer goed misgaat

3 juli 2024 om 17:13
0

Precies dat!
Met dit item zijn ze met een knipoog op zoek naar bepaalde content.
Prima hoor en soms best vermakelijk.

Deze man vond de knipoog even niet leuk....dat risico loop je nou eenmaal met dit soort items.
Dat is Tom Staal ook helemaal niet vreemd uiteraard.

On to the next.

3 juli 2024 om 17:27
0

Knipoog? Dit kind loopt met een microfoon naar een teleurgestellende supporter met een biertje die hem niet kent om dan 'neh nuh ne ne ne nuh' te zeggen.

3 juli 2024 om 17:30
0

En jij denkt dat dat gemeend is? Een soort haat of afgunst naar naar Roemenie?
Of zal het een poging tot plagerij zijn.....een vorm van humor.....met een knipoog dus.

Je hoeft het niet grappig te vinden, maar het hele item van die gozer is toch overduidelijk met een knipoog.

3 juli 2024 om 17:37
0

Nee, dat zeg ik niet. Dit heeft niet te maken met 'haat naar Roemenië'.
Tommie zit een onbekende teleurgestelde supporter, die nu voor de rest van zijn leven op internet staat, te jennen en provoceren voor wat views

3 juli 2024 om 17:57
0

Kan me voorstellen als je baalt dat je niet op een bijdehante eikel uit NL zit te wachten, die je even komt provoceren. Door ook gewoon te bevestigen dat zijn doel is je voor lul te zetten. Jammer dat hij hem niet gelijk KO veegt. Mag niet maar zou de Roemeen begrepen hebben

3 juli 2024 om 18:36
0

Om hem een kind te noemen vind ik ook best zielig, hij maakt gewoon hele leuke stukjes voor Vandaag Inside. Dat hij soms tot het randje gaat hoort erbij en moet ook gewoon kunnen.

3 juli 2024 om 19:48
0

Dit is gewoon zo respectloos. Maar ik ben niet anders gewend van een PowNed verslaggever. Altijd aan het uitlokken om op te vallen en items te maken. Precies wat Valentijn ook altijd doet. En ik sta er ook niet van te kijken dat voetbal zone er ook een item van maakt.

lijkt me dat die verslaggever precies kreeg waar hij op hoopte toch? een beetje sensatie na het uitlokken van zo'n supporter... niet dat geweld ooit de oplossing is, maar je kan er op wachten dat zo'n supporter aggresiever wordt wanneer je hem uitdaagt. Zal daar niet helemaal helder staan en dan nog eens emotioneel omdat zijn land/team verloren heeft.

Dat er pipo's zijn die dit soort filmpjes maken met hun mobiel voor de internetlikes vind ik al uiterst bedenkelijk, maar als televiziezender of programma moet je je van zo'n etterbak distantiëren. Dit is de naam 'verslaggever' absoluut niet waard. Dit slaat nergens op. Meteen vervangen die man.

3 juli 2024 om 17:18
0

Haha, distantieren zelfs? De man is een Powned-verslaggever en altijd op zoek naar het randje. Daarom is hij ook door Talpa binnen gehaald voor deze rubriek.

Het was al wekelijks bij de Eredivisie en moet zeggen altijd erg vermakelijk. Gewoon even lachen. Dat kon deze Roemeen helaas niet en Tom is wel wat erger gewend.

3 juli 2024 om 17:33
0

Ja, sbs boeit dat ook niet inderdaad. Ik vind het niet grappig. Als je een paar stappen terugneemt is het gewoon niet cool om een wildvreemde zo te lopen tergen voor wat camerabeelden voor je itempje. Als je één van je vrienden op de kast krijgt is het hilarisch, maar deze willekeurige Roemeen vraagt hier op geen enkele manier om. Ik ben een beetje klaar met dit soort fratsen om mensen maar op een negatieve manier uit de tent te lokken. Verwarren en prikkelen is wel leuk, a la Maxim Hartman, maar dit is gewoon flauw.

3 juli 2024 om 19:57
0

Echt hè. Ik vind het ook debiel voor woorden, maar blijkbaar moet dit doorgaan voor vermaak.

Wie is Tom Staal?

Maar even sirieus als je zo loopt uit de dagen kan je ook wat verwachten toch?

3 juli 2024 om 17:31
0

Nauw Ronaldo ff sirieus...

Heb je serieus nog nooit een filmpje van Staal gezien? Ook niet bij Geenstijl of VI?

3 juli 2024 om 17:48
0

Ik ken hem ook niet en volg alle serieuze actualiteitenrubrieken en lees meerdere kranten

3 juli 2024 om 18:01
0

Nog nooit gehoord van deze mafklapper, maar dat zal zijn doordat ik geen roddelbladen lees. Wat een sneu figuurtje zeg, mijn hemel.

3 juli 2024 om 23:09
0

Tom Staal heeft een item bij VI en dat is zeer vermakelijk doorgaans. Hij neemt op een leuke wijze een dolletje met iedereen en velen nemen op eenzelfde leuke wijze een dolletje met hem. Hij is scherp en heeft humor. Alleen dit bij die Roemenen sloeg helemaal nergens op. En dat hij dan een reactie als dit krijgt, is meer dan terecht.Overigens komt hij netter en socialer over dan mensen die "wel alle serieuze rubrieken volgen, want ik verlaag me niet tot dat andere gepeupel...". Niet letterlijk gezegd, wel mijn definitieve conclusie.

Ach ik heb hier om kunnen lachen, en verder ook tenenkrommende momenten gezien. Niet zo gek opkijken als je een stel Roemenen gaat uitdagen na dat ze een pak slaag hebben gekregen. Dan kan je een klap verwachten. Wat ik wel grappig vond was online, het aantal Roemenen die kwamen met dat ze bestolen waren enzo... ze hebben 15 minuten goed gespeeld, maar hebben buiten 1 schot over het doel van buiten de 16 niks gecreerd.

3 juli 2024 om 17:34
0

Verbaasde ik me ook over. Ging schijnbaar over die actie van Dumfires, waarbij hij deed alsof hij geraakt werd met dat hoge been. Blijkbaar had dat een rode kaart voor Dumfries moeten zijn en had Roemenië met 4-0 gewonnen tegen het tiental van NL..

3 juli 2024 om 17:46
0

@ Silverfront - Moet ik ook wel zeggen dat er niks aan de hand was en dat het zeker een goede aanval had kunnen opleveren en de scheids niet had moeten fluiten. Dan nog was het een speler met 3,4 Nederlanders om zich heen en overdrijven ze enorm. Wel fijn om een beukertje a la Dumfries te hebben, misschien misten wij dat ook erg veel tegen Oostenrijk.

Slechte televisie dit…

Ach elkaar beetje jennen gebeurd al sinds jaar en dag. De meeste pakken het sportief op lachen erom en gaan weer door. Maar dan heb je soms ook dronken agressievelingen tussen zoals deze gozer rondlopen waarbij het niet goed valt en krijg je weer zulke reacties, die vervolgens weer breed uitgemeten worden.

Jammer dat hij net geen tik kreeg van die Roemeen, want hij had het dik verdiend. Ik hoor over het algemeen positieve verhalen over de Orange Army, probeert notabene een "journalist" uit Nederland dit feest van een smet te voorzien. Triest hoor.

Ik zie veel mensen het opnemen voor die Roemeen, maar die kan ook gewoon "banter" met "banter" beantwoorden. Dat komt veel sterker over + Je moet ook gewoon een beetje om jezelf kunnen lachen als je Roemeen bent. De afgelopen vijf wedstrijden tegen Oranje hebben ze vijf keer verloren met 16 tegen en 1 doelpunt voor. Het had makkelijk 4 of 5-0 kunnen zijn gister. Gewoon toegeven dat je niet goed genoeg bent en genieten van het zonnetje.

3 juli 2024 om 18:06
0

Banter is leuk als je het even heb kunnen verwerken. Mensen die net het stadion uitlopen moet je gewoon niet zo benaderen. Je bent toch geen kind.

3 juli 2024 om 19:12
0

Ik associeer sportiever en met wat meer humor terug reageren niet met kinderachtig zijn, maar juist met iets meer zelfreflectie en volwassener zijn. Verwerkingstijd kan een factor zijn, maar ik weet niet eens zeker of dat het geval is bij dit soort mensen.

4 juli 2024 om 08:03
0

Jij gaat er vanuit dat bij mensen emotie niet meetelt. Dat jij ijzig kalm blijft en alles kan relativeren betekend niet dat iedereen zo gevoelloos is. Laat ik het zo zeggen, ik heb wel eens klappen voor minder gehad. Volledig terecht overigens.

Is ook wel een erg irritant mannetje met z’n Martin van Waardeburg look a like stemmetje

Tsja, VI… Het is en blijft een hoop tokkietelevisie in dat programma. Hier hoop zo een middelmatige verslaggever gewoon op. Alleen zo kan hij relevant zijn.

hij had wel een klein tikje op de neus verdiend hoor. Beetje als een klein kind iemand net na de wedstrijd zitten uit te lachen. Even paar dagen met een dikke neus en blauw oog moeten lopen en dan lopen janken dat ze zo agressief zijn

Treitertv, ik heb het nooit begrepen. Zal wel aan mij liggen.

Tsja Tom wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren. Ik vraag mij wel af mocht Nederland Turkije verslaan of hij dan ook zo tof durft te doen tegen de Turken.

Kop boven dit artikel had beter kunnen zijn: Nederlandse journalist Tom Staal misdraagt zocht en toont zich een hork bij Roemeense supporters.

Terecht, die Tom Staal is zo vreselijk irritant dat er geen reden nodig is hem een stomp te geven.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren