voetbalzone

‘Roma en Napoli hopen aankoop Van Gaal te verleiden tot transfer naar Italië’

Robin Bruggeman31 jul 2016, 20:25
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2016, 20:25
Advertentie

Matteo Darmian speelt pas één seizoen voor Manchester United, maar dat weerhoudt AS Roma en Napoli er niet van voorzichtig te dromen van een terugkeer van de rechtsback naar de Serie A. Beide Italiaanse grootmachten zijn op zoek naar versterking achterin en volgens Sportmediaset zien zij wel wat in de Italiaanse international, die ook op het EK van de partij was.

/

Darmian kwam in zijn eerste seizoen voor the Red Devils nog tot 39 wedstrijden onder Louis van Gaal, maar het is nog niet duidelijk of hij ook in de plannen van José Mourinho voorkomt. De Portugese manager zou namelijk wel wat zien in de komst van Fabinho van AS Monaco. De Engelsen betaalden Torino vorig jaar achttien miljoen voor de diensten van de 26-jarige verdediger en volgens het Italiaanse medium wil United daar minsten vijftien miljoen van terugzien. Een verhuur lijkt dus uitgesloten.

Dit zou dan een probleem kunnen worden voor Roma, dat naar verluidt in eerste instantie dacht aan een tijdelijke overstap. Een transfersom van vijftien miljoen euro vormt voor i Partenopei dan weer geen probleem, aangezien zij net Gonzalo Higuaín voor negentig miljoen euro hebben uitgezwaaid. Napoli meldde zich eerder ook al bij Internazionale voor Davide Santon, maar kreeg toen nul op het rekest.

Bezig met laden …