voetbalzone

Romarinho: 'Mijn vader wil graag dat ik shirt van Barça ga dragen'

Matthijs van Laar21 jun 2012, 17:20
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2012, 17:20
Advertentie

Romario wil niets liever dan dat zoonlief Romarinho zo snel mogelijk wordt opgenomen in de rangen van Barcelona, maar vooralsnog lijkt dat niet meer dan een utopie. De achttienjarige aanvaller gaat in gesprek met Paraiba in op de vermeende interesse uit Catalonië, waar zijn vader ooit furore maakte in de spits.

/

“Mijn vader wil graag dat het ik shirt van Barcelona ga dragen”, geeft de speler van Vasco da Gama toe. “Maar op dit moment is er niets dat daar op wijst. Ik sta onder contract bij Vasco en ik denk daar niet eens over na. Natuurlijk, iedereen wil graag bij Barcelona voetballen, maar ik wil eerst historie schrijven bij mijn huidige club. Daarna is het mogelijk tijd voor iets anders.”

Dat ‘anders’ is wat hem betreft overigens wel in het Camp Nou. “Tegen die tijd zal ik met mijn vader om de tafel gaan zitten om alles rustig te analyseren. Dan zien we vanzelf wel wat de mogelijkheden zijn.” Romarinho beschikt over een aflopend contract en werd de voorbije weken diverse malen in verband gebracht met enkele Europese clubs. Barcelona zelf ontkende overigens de speler op de korrel te hebben.

Bezig met laden …