voetbalzone

Romario stelt afscheid weer uit

22 nov 2007, 10:21
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2007, 10:21
Advertentie
Na het maken van zijn 1000ste doelpunt zou hij stoppen met voetbal, sprak Romario ooit. Die mijlpaal bereikte hij inmiddels alweer zes maanden geleden. Nog altijd is de spits op de velden te bewonderen. Binnenkort verlengt hij zijn contract met Vasco da Gama tot en met het einde van het staatskampioenschap van Rio de Janeiro in 2008.

O Baixinho maakte in mei van dit jaar volgens eigen zeggen zijn 1000ste doelpunt. In het duel tegen Sport Recife scoorde de aanvaller van Vasco de Gama drie minuten na rust vanaf elf meter zijn jubileumtreffer. Het leek ook een afscheidstreffer, maar niets bleek minder waar. Zijn pensioen werd vandaag andermaal uitgesteld.

"Ik heb een akkoord met Romario", vertelde Vasco-voorzitter Eurico Miranda aan Radio Tupi. "Hij neemt in het shirt van Vasco afscheid in het Campeonato Estadual. Laten we hopen dat dat in de finale gebeurt. En ook na die wedstrijd blijft hij welkom bij de club. Hij moet niets, maar het is het idee om van Romario een ambassadeur van de club te maken."
Bezig met laden …