Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman zeer verrast door opstelling van Oostenrijk: ‘Dit laat zien hoe zij denken’

Laatste update:

Ronald Koeman gaat met Nederland vol voor de winst tegen Oostenrijk. De bondscoach van Oranje houdt geen rekening met andere scenario's die kunnen ontstaan door de gelijktijdige wedstrijd Frankrijk - Polen. "Ik ga niet rekenen. Wij willen winnen en eerste in de poule worden", aldus Koeman voorafgaand bij de NOS.

Koeman wijzigt de opstelling van Nederland op drie plekken en krijgt de vraag of hij ook voor deze elf namen zou kiezen als er veel op het spel zou staan. "Dat weet ik niet. Ik vind dit de beste opstelling voor deze wedstrijd."

Denzel Dumfries kampt met lichte pijntjes en wordt vervangen door Lutsharel Geertruida. "Met Denzel heb ik dat meegenomen, maar met Geertruida heb je ook een speler die op een andere positie op het middenveld kan komen te spelen. Voor de rest is dit wat mij betreft de beste opstelling."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dumfries zit wel gewoon de bank. "Natuurlijk had hij normaal gewoon kunnen spelen, maar ik neem dat wel mee. Als je goede wissels hebt, dan kun je dat ook doen."

Nederland verwacht dat Oostenrijk hoog druk zet. Koeman vraagt zijn spelers om de lange bal niet te schromen. "Als alles vaststaat bij ons, gooi hem maar diep. We hebben snelheid voorin. Dan is Joey Veerman een speler die in zijn passing belangrijk moet zijn, laat ik het zo zeggen."

Ook doelman Bart Verbruggen hoeft niet bevreesd te zijn voor de lange bal. "Als Verbruggen de bal heeft en iedereen staat vast, dan kan hij bijvoorbeeld diep spelen door de lucht op Cody Gakpo. Dat is wat je bespreekt omdat zij hoog druk zetten."

De opstelling van Oostenrijk is verrassend te noemen. "Ze hebben vier jongens niet in de opstelling staan die wij wel verwacht hadden." Het gaat om Philipp Mwene, Cristoph Baumgartner, Konrad Laimer en Kevin Danso.

"Dat zijn alle vier spelers die een gele kaart hadden", constateert Koeman. "Dat zegt iets over hoe zij naar deze wedstrijd kijken, maar ik heb al gezegd: die anderen die nu spelen lopen misschien nog wel méér."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat niet rekenen en wat er bij de andere wedstrijd gebeurd let hij niet op. Tegelijkertijd wil hij 1e worden. Nou dan moet je juist vooral op de andere wedstrijd letten, want je hebt meer doelpunten nodig dan Frankrijk.
1e worden is ook gewoon iets waar je vol voor moet gaan, aangezien je dan Duitsland, Spanje, Portugal en Frankrijk ontloopt.

25 juni 2024 om 17:39

Je hebt wel zuur doen om het zuur doen. Tuurlijk wordt er naar Frankrijk gekeken maar niet door Ronald zelf. Is gewoon de juiste instelling zo

25 juni 2024 om 17:42

Die wedstrijd heeft hij ook niet in de hand.... rekenen heeft geen zin.

25 juni 2024 om 17:44

Rekenen heeft wel zin. Als Frankrijk 2-0 voor staat en Nederland 1-0 dan moet je vol gas geven en alles op alles zetten om te er nog 1 bij te maken. Dan ben je aan het rekenen.

25 juni 2024 om 17:43

Als je meer wil Scoren dan Frankrijk is het juist beter om vooral naar je eigen wedstrijd te kijken. Dat is het enige veld waar NL invloed op heeft.

25 juni 2024 om 17:45

En als je europees kampioen wilt worden zal je van iedereen moeten kunnen winnen dus ook een Duitsland, Spanje,Portugal en Frankrijk!

25 juni 2024 om 17:46

Pff krijgen we dit soort opmerkingen weer. Je weet toch zelf ook wel dat dat niet zo is. Als je 1e wordt hoef je van 3 van de 4 niet te winnen.

25 juni 2024 om 17:50

Tis heel simpel als nederland 1x scoort moet Frankrijk al 3x score om nederland voorbij te gaan!!en als je met meer wint dan Frankrijk van Oostenrijk is t ook al een dikke plus!Frankrijk moet en nederland hoeft alleen te reageren

25 juni 2024 om 17:55

Klopt niet. Als Frankrijk met 2-0 wint en Nederland met 1-0 is Frankrijk door. Doelsaldo is gelijk.

25 juni 2024 om 17:51

Frankrijk ontloop je sws toch of je nou 1e of 2e word?

25 juni 2024 om 17:56

Klopt. Maar liever ook Duitsland, Portugal en Spanje.

Is Oostenrijk door als ze verliezen? Anders is het redelijk gedurfd...hoewel Mwene niks kan

Oostenrijk gaat er dus in met het idee veel overtredingen te maken, net zoals tegen Frankrijk.. hopelijk staat het snel 2-0 en wordt hun moraal gebroken.

Wat een slappe bedoeling zeg.

Jezus, werkelijk alle drie de wissels pakken totaal verkeerd uit en leggen een dramatische pot af. Malen eigen goal, onze Kroos van Temu en Geertruida kunnen nauwelijks bal vasthouden….

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren