voetbalzone

Ronaldinho blijft hopen op deelname aan Spelen

09 jul 2008, 13:49
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2008, 13:49
Advertentie
Ronaldinho heeft zijn droom op de Olympische Spelen om goud te strijden nog niet opgegeven. De gevallen ster van Barcelona spreekt de hoop uit dat Barcelona nog van mening verandert over het al dan niet afstaan van de speler aan de Braziliaanse selectie.

Dinho heeft iets goed te maken op het grote toernooi. Acht jaar geleden speelde de vedette namens Brazilië al mee op de Spelen in Sydney, Australië. Daarin bleek Kameroen in de kwartfinale een horde te ver voor de Gouden Kanaries. “De Olympische Spelen zijn een droom van mij en in mijn hoofd ben ik volledig gefocust om daar goed aan de start te komen”, aldus de 28-jarige aanvaller.

De zaakwaarnemer en broer van de Braziliaan, Roberto de Assis, hoopt dat Barça zijn mening nog wenst te herzien. “Ik reken erop dat er een oplossing volgt op basis van gezond verstand. Zeker gezien onze relatie met de club. We gaan tactvol aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.”

Ronaldinho ondertussen kijkt alvast hoopvol vooruit naar het evenement in Peking. “Het doel is goud winnen. Er bestaat geen grotere motivatie dan zo’n medaille. De selectie die naar Peking gaat, heeft die kans nu.”
Bezig met laden …