voetbalzone

Ronaldinho lovend: ‘De wijze waarop hij speelt, zou perfect passen bij Barça'

Tim Siekman14 nov 2017, 10:25
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2017, 10:25
Advertentie

Barcelona zou nog altijd azen op Philippe Coutinho van Liverpool. De Catalaanse grootmacht deed afgelopen zomer al verschillende pogingen om de Braziliaan binnen te hengelen, maar the Reds wilden hun werknemer niet laten gaan. Barcelona gaat naar verluidt komende winterstop weer aankloppen bij Liverpool en volgens Ronaldinho is dat een goede zaak.

De voormalig spelmaker van Barça zegt tegenover Sky Sports dat Coutinho goed zou passen bij de club: "Ik zou erg blij zijn als ik zie dat een getalenteerde speler het shirt gaat dragen die ik jarenlang heb gedragen. De wijze waarop hij speelt, past perfect bij Barcelona. Ik zou het fantastisch vinden als een speler met zo’n kwaliteit bij Barcelona zou spelen."

"Ik houd van de wijze waarop hij speelt en het type voetbal dat hij produceert. Deze kwaliteiten gaan Brazilië hopelijk ook kunnen brengen naar de WK-titel volgend jaar", besluit Ronaldinho, die ook verwacht dat Engeland hoge ogen gaat gooien in Rusland. Dinsdagavond nemen Engeland en Brazilië het tegen elkaar op in een oefeninterland op Wembley.

Bezig met laden …