voetbalzone

‘Ronaldinho speelt niet meer, dan wil ik wel dat Messi naar Juventus komt’

Erik van Dam15 apr 2016, 13:12
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2016, 13:12
Advertentie

Paulo Dybala wordt door velen gezien als the next best thing in Europa en voldoet tot nu toe ook aan de verwachtingen bij Juventus. Lionel Messi sprak zelfs lovend over zijn landgenoot en volgens de kranten zou Messi hem stiekem al hebben aanbevolen bij de directie van Barcelona. Dybala zou echter graag zien dat het tegenovergestelde gebeurt: niet hij naar Barcelona, maar Messi naar Turijn.

/

“Messi is mijn idool. Hij doet dingen die niemand anders kan”, zegt la Joya enthousiast tegen Corriere della Sera. De gedachte om samen te mogen spelen met de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar vindt Dybala naar eigen zeggen heel aantrekkelijk. Wat hem betreft hoeft hij daar niet voor weg uit Italië. “Als ik mocht kiezen? Aangezien Ronaldinho niet meer speelt, wil ik dan wel dat Messi naar Juventus komt”, knipoogt de aanvaller.

Dybala geniet met volle teugen van zijn tijd in Turijn, temeer daar niemand in september (toen Juventus vijftiende stond) vermoedde dat zijn club zo sterk zou terugkomen. “Als we kampioen worden, zou het fantastisch zijn. Ze dachten allemaal dat we dood en begraven waren, maar we zijn blijven gaan en lieten het iedere wedstrijd weer zien: wij willen kampioen worden.”

Bezig met laden …