voetbalzone

Ronaldinho: 'Via Spelen weer de beste worden'

23 jun 2008, 22:57
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2008, 22:57
Advertentie
Ronaldinho hoopt zijn kater van het afgelopen seizoen op de Olympische Spelen te kunnen wegspelen. De baltechnicus geeft aan dat hij fysiek weer helemaal in orde is en wil zijn blazoen in Peking gaan opvijzelen. Ook de voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond ziet de speler van Barcelona graag op het toernooi in China.

“Ik heb de absolute overtuiging dat we op hem kunnen rekenen. Ik, en met mij heel Brazilië, wil hem graag weer zien spelen, zoals we allemaal weten hoe hij kan spelen. Máár Dunga is degene die hem moet kiezen”, wees preses Ricardo Teixeira naar de Braziliaanse bondscoach.

Ronaldinho is al even verstoken van wedstrijdvoetbal, maar niemand die hem kan stoppen om weer terug naar de top te dribbelen. “Ik ben al hersteld, ik ben helemaal in orde. En nu ben ik op weg naar een nieuwe etappe. Ik wil mijn dromen realiseren, dat ik weer de beste ter wereld ben en speel voor de beste ploeg van de wereld, en tegelijkertijd kampioen van de wereld ben met de Braziliaanse selectie. Dát is mijn doel”, klonken zijn ambities.

De 28-jarige international kreeg onlangs te horen dat hij bij Barcelona mag vertrekken. Als antwoord hierop liet Ronaldinho doorschemeren ooit in de Premier League te willen spelen. Manchester City staat tot nu het hoogst zijn om zijn handtekening te springen.
Bezig met laden …