voetbalzone

Ronaldinho voert ‘slapeloosheid’ aan als excuus voor missen trainingen

Peter Nusselder05 jan 2012, 14:50
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2012, 14:50
Advertentie

Ronaldinho heeft in de eerste dagen van het nieuwe jaar geen vrienden gemaakt bij Flamengo. De sterspeler van de Braziliaanse club miste de eerste twee ochtendtrainingen van 2012 en daar was trainer Vanderlei Luxemburgo uiteraard niet blij mee. Ronaldinho heeft evenwel een excuus.

/

Volgens Extra heeft de 93-voudig Braziliaans international beweerd dat hij lijdt aan chronische insomnia en is hij om die reden niet in staat ’s morgens vroeg op het trainingsveld te verschijnen. Luxembergo is er echter niet van overtuigd dat de getructe aanvaller de waarheid spreekt. Woensdag pakte Flamengo de trainingen weer op en twee keer schitterde Dinho al door afwezigheid.

De voormalig speler van onder meer Barcelona en AC Milan geeft aan dat hij niets kan doen aan zijn slapeloosheid en daardoor ook niet aan het missen van de training ’s ochtends. Luxemburgo daarentegen vermoedt dat Ronaldinho vooral laat in bed ligt en tot in de vroege uurtjes het Braziliaanse uitgaansleven verkent. De coach heeft naar verluidt weinig geduld meer met zijn vedette.

Bezig met laden …