voetbalzone

Ronaldinho wordt gepresenteerd: ‘Ik wil hier geschiedenis schrijven’

Gijs Freriks19 jul 2015, 21:39
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2015, 21:39
Advertentie

Ronaldinho is zondagavond officieel gepresenteerd bij Fluminense. De club uit Rio de Janeiro kondigde zeven dagen geleden de komst van de steraanvaller aan en de Braziliaan gaat met rugnummer tien spelen bij Flu.

voetbalzone

“Ik ben blij om hier te zijn, want ik wil geschiedenis schrijven met deze club en het project laten slagen. Er moet hard gewerkt worden om dat voor elkaar te krijgen, maar ik ga zo goed mogelijk trainen en spelen en hoop dat God ons iedere wedstrijd bijstaat”, zo werd de 35-jarige Ronaldinho geciteerd door Globo Esporte.

R10 gaat de komende dagen proberen fit te worden en moet op 27 juli aansluiten bij de groepstraining van het team van trainer Enderson Moreira. Ronaldinho leek aanvankelijk op weg naar Vasco da Gama of Antalyaspor en de voorzitter van laatstgenoemde club claimde zelfs een akkoord met de baltovenaar te hebben bereikt.

Ronaldinho heeft echter gekozen voor Fluminense en staat daar nu tot en met 31 december 2016 onder contract. Hij gaat naar verluidt minimaal 168.000 euro per maand verdienen en dit bedrag kan door commerciële activiteiten oplopen tot 224.000 euro.

Ronaldinho is gepresenteerd bij Fluminense. Succes, held! #hopelijkveelmagischemomenten #legend #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Bezig met laden …