voetbalzone

Ronaldo: ‘De fans hebben het meest te lijden onder deze frustratie’

Peter Nusselder09 jul 2014, 11:42
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2014, 11:42
Advertentie

Het Braziliaans elftal werd dinsdag vernederd door Duitsland (7-1) en waarschijnlijk kijkt geen enkele speler uit de selectie van bondscoach Luiz Felipe Scolari uit naar zaterdag, als de wedstrijd om de derde plaats op het programma. Oud-spits Ronaldo, wereldkampioen in 2002, is echter van mening dat zijn landgenoten zich moeten oppeppen voor het duel met Nederland of Argentinië.

voetbalzone

Scolari en zijn ploeg zijn dat verplicht aan de rest van Brazilië, vindt de voormalig PSV’er. “Het team heeft een hoge prijs betaald voor zijn fouten, maar nu is er de plicht om derde te worden. De fans hebben het meest te lijden onder deze frustratie”, vertelt de Braziliaan aan AS. “Er zal dus een beter resultaat behaald moeten worden”, kijkt Ronaldo vooruit naar komend weekend.

Barcelona-rechtsback Daniel Alves zag vanaf de reservebank hoe zijn ploeggenoten werden afgedroogd door Duitsland. “Het was zo’n nachtmerrie die soms voorkomt in het voetbal. Zoiets als dit is me mijn hele leven lang nog nooit overkomen. We speelden tegen een zeer sterke tegenstander, maar we verloren de wedstrijd in zes minuten. Ik heb nog nooit zes minuten die zo onverklaarbaar zijn meegemaakt.”

Bezig met laden …