voetbalzone

‘Ronaldo en ik wennen steeds meer aan elkaar’

Gijs Freriks13 dec 2015, 10:03
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2015, 10:03
Advertentie

FOX Sports pakte in november uit met het bericht dat Cristiano Ronaldo ontevreden zou zijn over de samenwerking met Rafael Benítez: ‘hij eruit of ik eruit’, zou de dertigjarige steraanvaller uit Portugal geroepen hebben. Ronaldo, Benítez en voorzitter Florentino Pérez deden dat verhaal echter af als onzin, maar de trainer erkent wel dat de twee aan elkaar hebben moeten wennen.

voetbalzone

“Ronaldo en ik beginnen elkaar steeds beter te leren kennen en wennen meer aan elkaar. Het helpt dat we op één trainingsveld staan en dat we elkaar bij uitwedstrijden veel zien. Ik wil niet tot in detail treden over zijn problemen, want alleen hij kan daarover oordelen. Maar hij heeft altijd goed gepresteerd en is nu ook weer aan het scoren geslagen”, zo werd Benítez tijdens de persconferentie geciteerd door Marca.

“Ik ben volkomen rustig, want die doelpunten zullen zijn vertrouwen omhoog krikken en daardoor zal hij alleen maar meer gaan scoren”, aldus Benítez. Ronaldo, die in het huidige kalenderjaar in 49 wedstrijden direct betrokken was bij 66 doelpunten voor Real, liet zich eerder deze week lovend uit over de oefenmeester: “Ik voel mij goed met Benítez. Hij doet het volgens mij goed en moet zo doorgaan. Ik mag onder hem overal spelen en vind die vrijheid fijn. Dan kan ik beter spelen.”

Bezig met laden …