voetbalzone

Ronaldo geeft hattrick geen vervolg en meldt zich af voor kraker in Boston

Peter Nusselder07 sep 2013, 11:37
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2013, 11:37
Advertentie

Cristiano Ronaldo was vrijdagavond nog de grote man bij Portugal, door het team van bondscoach Paulo Bento tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Noord-Ierland met een hattrick naar een 2-4 zege te leiden. Woensdag ontbreekt de aanvoerder van het Portugees elftal echter tegen Brazilië.

/

De Portugezen, die acht van hun tien kwalificatieduels achter de rug hebben en met Rusland gaan uitmaken welk land zich direct weet te plaatsen voor het WK van 2014 in Brazilië, komen dan in Boston in actie tegen de organisator van het komende toernooi om de wereldtitel. De sterspeler van Real Madrid laat de vriendschappelijke interland echter schieten, omdat hij last heeft van een peesontsteking.

Eigenlijk had Ronaldo ook tegen Noord-Ierland al beter niet mee kunnen doen. “Een MRI-scan wees daaraan voorafgaand uit dat ik in fysiek opzicht niet helemaal top was”, vertelt de captain van de nationale ploeg op de officiële website van de Portugese voetbalbond. “Maar ik heb toch gespeeld en daar heb ik geen spijt van. Ik heb het zelf besloten, om mijn land te helpen”, maakt Ronaldo duidelijk.

Bezig met laden …