voetbalzone

'Ronaldo heeft net het record geëvenaard, hij sluit af bij Real Madrid'

Matthijs van Laar08 okt 2015, 00:00
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2015, 00:00
Advertentie
voetbalzone

Ondanks een waanzinnige staat van dienst bij Real Madrid, blijft Cristiano Ronaldo onderwerp van speculatie. De Portugees zou de Spaanse topclub binnen één of twee jaar de rug willen toekeren om nog eens ergens anders rond te kijken. Carlo Ancelotti twijfelt of het daar van gaat komen, zo vertelt hij in een interview met Le Parisien.

Een van de clubs die CR7 graag ziet komen en daar geen geheim van maakt, is Paris Saint-Germain. “Ik weet niet of dat gebeurt. Hij heeft vorige week nog zijn naam in de geschiedenis van Madrid gebeiteld, door het record van Raúl te evenaren”, stelt de Italiaanse coach. “Ik verwacht niet dat Ronaldo nog van club verandert. Hij beëindigt zijn loopbaan in Madrid, waar iedereen van hem houdt.”

In het interview komt Ancelotti ook terug op zijn eigen vertrek bij los Blancos, afgelopen zomer. “Als je bij die club geen prijzen wint, vlieg je eruit. Dat is niet normaal, maar ik was ervan op de hoogte toen ik een contract tekende. Het waren twee geweldige jaren, maar ze besloten om van coach te wisselen. Ik denk er nu over na om een andere club te zoeken.”

Bezig met laden …