voetbalzone

‘Ronaldo is de beste ooit, een perfecte machine, maar we zijn niet bang’

Peter Nusselder03 jan 2015, 17:35
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2015, 17:35
Advertentie

Valencia krijgt zondag in het eigen Mestalla bezoek van Real Madrid en voor de ploeg van trainer Nuno zal het vooral zaak worden om Cristiano Ronaldo af te stoppen. Een hels karwei, weet de Portugees; hij is van mening dat er nog nooit een betere voetballer dan zijn landgenoot is geweest.

voetbalzone

“Hij is de beste aller tijden, een perfecte machine”, kijkt Nuno in de aanloop naar het treffen met de Primera División-koploper vooruit in de Spaanse media. “Maar maak je geen zorgen, we zijn niet bang”, benadrukt de veertigjarige oefenmeester, die met zijn team op de vierde plaats staat en acht punten minder heeft dan Real. “Het woord angst bestaat niet in de voetbalwereld.”

Los Che zullen dan ook voor de winst gaan tegen de lijstaanvoerder uit Madrid, die vorige maand het WK voor clubs won. “We zijn ervan overtuigd dat we elke tegenstander kunnen verslaan. Bovendien doen we het goed in thuiswedstrijden. We hebben hier zeer goed gespeeld en Atlético Madrid verslagen. Het gaat erom hoe je de duels benadert. Je moet iedere bal spelen alsof het je laatste is”, geeft de Portugese coach aan.

Bezig met laden …