voetbalzone

'Ronaldo is de beste op aarde, een machine, een unieke voetballer'

Erik van Dam06 jan 2012, 18:29
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2012, 18:29
Advertentie

Carlos Martins verheugt zich bijzonder op de wedstrijd tegen Real Madrid, zaterdagavond. De Portugese middenvelder wordt dit seizoen door Granada gehuurd van Benfica en speelde in het verleden ook voor Sporting Portugal, de club die Cristiano Ronaldo in zijn jonge jaren opleidde. Carlos Martins steekt zijn bewondering voor CR7 niet onder stoelen of banken.

/

Granada, dat het als promovendus prima doet met een twaalfde plaats, gaat zaterdag op bezoek in het Bernabéu. Carlos Martins noemt het een speciale wedstrijd. “Dit is een heel andere wedstrijd dan tegen andere clubs, alle spelers willen dergelijke wedstrijden spelen. Je speelt wel tegen 's werelds beste club en in een geweldig stadion”, zegt de Portugees complimenteus in een interview met het Spaanse Sport. Granada bond in competitieverband al jaren de strijd niet meer aan met Real Madrid en een nieuwe kans komt er misschien ook even niet meer, mocht El Graná na het seizoen degraderen.

Carlos Martins zegt er dan ook het beste van te willen maken in Madrid en ziet uit naar de clash met landgenoot Ronaldo. “Hij is de beste speler op aarde, een machine, een unieke voetballer”, somt de middenvelder op. “We weten dat dit een zwaar duel wordt, want we moeten ons meten met enkele van de meest briljante spelers ter wereld. Maar het zijn mannen, net als wij; er kan van alles gebeuren.”

Bezig met laden …