voetbalzone

‘Ronaldo is gewoon een slechte verliezer, wat verwacht hij nou joh?’

Erik van Dam15 jun 2016, 07:55
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2016, 07:55
Advertentie

Cristiano Ronaldo liet zich na afloop van de wedstrijd Portugal-IJsland gaan en betitelde de tegenstander als een ‘klein team’. Ronaldo hekelde de speelwijze van de EK-debutant, zei dat IJsland niets anders deed dan verdedigen en vond de manier waarop gejuicht werd na de 1-1 remise sterk overdreven. Vanuit het IJslandse kamp krijgt Ronaldo de bal nu hard teruggekaatst.

/

Kari Arnason, die er samen met Ragnar Sigurdsson in slaagde Ronaldo onschadelijk te maken in Saint-Étienne, vindt Ronaldo erg zielig. “Wat een slechte verliezer, zeg”, reageert Arnason op de uitlatingen van de Portugese superster. “Hij wilde die wedstrijd natuurlijk niet verliezen, maar wat verwacht hij nou joh? Dat wij zoals Barcelona gaan spelen? Hij is kinderachtig en duikelt maar wat in het rond”, aldus Arnason.

“Natuurlijk waren wij de underdog en zo speelden we ook. We hadden eigenlijk nog pech dat we de wedstrijd niet ook nog wonnen”, zegt Arnason. “We hebben geen extra speciale aandacht besteed aan Ronaldo. Iedereen weet hoe goed hij is, dus je moet hem voortdurend in de gaten houden, maar er zat geen element in onze tactiek waarbij we hem extra dekten. We moesten gewoon dicht bij hem blijven en dat werkte.”

Bezig met laden …