voetbalzone

Ronaldo keert na revalidatie veel te zwaar terug op trainingsveld

Bart Kruyt13 aug 2010, 19:21
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2010, 19:21
Advertentie

Ronaldo moet voorlopig nog wachten op zijn rentree voor Corinthians. De aanvaller is hersteld van de beenblessure die hem drie maanden aan de kant hield, maar Ronaldo heeft tijdens zijn revalidatie blijkbaar niet op zijn dieet gelet. De voormalig sterspeler is veel te zwaar, waardoor hij vrijdag nog niet met de groep kon meetrainen.

/

De technische staf is geschrokken van de belabberde conditie van Ronaldo, die met een flinke buik over het trainingsveld slenterde. Via zijn Twitter-account bevestigde de aanvaller dat hij nog veel werk heeft te verrichten: “Gister weer voor het eerst met de groep meegetraind. Het ging oké, maar ik weeg teveel. Ik denk dat ik nog twee weken de tijd nodig heb.”

Ronaldo heeft sinds mei geen competitiewedstrijd meer gespeeld, maar wist toen wel te scoren in de 2-1 overwinning op Atlético PR. Vervolgens klaagde de aanvaller over pijn aan zijn been, waardoor hij drie maanden buitenspel stond. Nu is Ronaldo van de pijn verlost, maar er kan nog moeilijk gezegd worden dat hij weer fit is.

Bezig met laden …