Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo legt met optreden groot beveiligingslek op EK bloot: ‘Verschrikkelijk’

Laatste update:

Het EK-duel tussen Turkije en Portugal (0-3) werd zaterdagavond liefst drie keer onderbroken door meerdere veldbestormers. De supporters waren met name op zoek naar Cristiano Ronaldo, die gevraagd werd om te knuffelen. Een jonge fan wilde op de foto met de Portugese superster.

In de tweede helft kwam er voor het eerst een jonge fan het veld op. Hij snelde naar Ronaldo, die hem met open armen ontving en de tijd nam op de foto te gaan. Vervolgens bleef de jongen lang uit handen van de beveiligers voordat hij in de kraag gevat werd.

Enkele minuten later betraden er opnieuw fans het veld, ditmaal volwassen. De tweede keer was Ronaldo volgens NOS-commentator Arman Avsaroglu duidelijk minder enthousiast om de fan te begroeten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de blessuretijd werd het duel voor de derde keer stilgelegd. Ook nu was Ronaldo het doelwit, maar het leek erop dat de beveiliging bij de veldbetreder was voordat de Portugees bereikt werd.

“Het houdt niet op. Er komen weer mensen het veld op”, zei Avsaroglu. “Het is een slecht beeld voor dit EK. De toernooi-organisatie onder leiding van Philipp Lahm zal dit verschrikkelijk vinden. Al die stewards kunnen het bepaald niet tegenhouden.”

Portugal plaatste zich dankzij de zege voor de achtste finales van het EK. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez rekende vrij eenvoudig af met Turkije: 0-3.

Bernardo Silva opende de score en vlak daarna volgde de tweede Portugese treffer dankzij een kolderiek eigen doelpunt van Samet Akaydin. Bruno Fernandes gooide het duel in het slot. Portugal eindigt als groepswinnaar, Turkije speelt een allesbepalend duel met Tsjechië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijk dit ook steeds. Snap dat Ronaldo altijd op een foto wil met een klein jochie. Maar eigenlijk moet hij dit gewoon niet doen. Want dat jochie geeft al een slecht voorbeeld en als mensen dan ook zien dat Ronaldo er tijd voor maakt dan gaan andere het ook proberen. Toch bizar dat er uiteindelijk 5-6 mensen het veld op zijn gekomen. Ook na de wedstrijd kwamen er nog een paar. Je moet gewoon hoge stadionverboden uitdelen want ik hoop niet dat dit een voorbode is voor elke wedstrijd van Portugal straks.

22 juni 2024 om 20:23

Als die geen foto neemt is het een arrogante kwal. Het is ook nooit goed he

22 juni 2024 om 20:28

Ik zou meer Ronaldo fan worden als hij weigert een foto te nemen met ze

22 juni 2024 om 20:30

Er is een verschil tussen geen foto nemen met iemand terwijl de wedstrijd bezig is, en het uit de hand (en gedeeltelijk kapot) slaan van de mobiel van een kind die gewoon in het publiek zit.

Het proberen een selfie te maken met een speler tijdens de wedstrijd op het veld moet je niet aanmoedigen

22 juni 2024 om 20:38

Was die ophef niet meer over dat Ronaldo gewoon een mobiel wegsloeg van een kind destijds? Want denk niet dat veel mensen hem een arrogante kwal vinden als die bezig is met een wedstrijd. Daarnaast zou het voor hem ook irritant zijn als Portugal bijvoorbeeld achterstaat en dan steeds mensen op het veld komen.

22 juni 2024 om 20:47

Yup. Dacht net nadat de spelers terugliepen van een verliespartij. Als ik me de beelden goed herinner zag Ronaldo niet eens dat een kind het vasthield, maar sloeg hij het uit frustratie om door te kunnen lopen. Achteraf bleek het een autistisch kind te zijn die daar nog een trauma van had opgelopen. Dat is eigenlijk pure pech dat het daardoor dan weer zo groot in het nieuws komt.

22 juni 2024 om 21:11

Koen jij ja en vele ander juist niet. Dus hij kan het nooit goed doen zo. Dit hoort gewoon bij voetballen. Zal altijd zo blijven.

22 juni 2024 om 22:34

Het is ook lastig... bij Memphis hadden we toen elk dat jongetje dat het veld oprende... voor een foto...

Die werd vervolgens door de media bejubeld... mocht bij talkshows langskomen met zijn trotse ouders en Hans Kraaij wilde zelfs de boete betalen!

23 juni 2024 om 11:18

"als die geen foto neemt is het een arrogante kwal. Het is ook nooit goed he"

Wat een jankbericht. Zegt ook weer genoeg dat het zoveel duimpjes omhoog krijgt omdat mensen denken dat Modricmagic Ronaldo persoonlijk aanvalt met die opmerking, terwijl het vooral een omschrijving is van copycat-gedrag. Waarschijnlijk krijg je hier weer reacties op met "ja, hij zegt toch dat Ronaldo dit niet moet doen, dus hij geeft Ronaldo de schuld", nee, niet waar, je hebt gewoon teveel moeite met begrijpend lezen.

22 juni 2024 om 20:31

Een kind snap ik nog wel maar volwassen mannen...
Ik zou me doodschamen.

22 juni 2024 om 21:10

Snap echt niet dat je dit bij R7 in de schoenen schuift. Wat kan hij op dat moment nog doen? Juist prima dat hij de foto gaat zodat het verder snel in de kiem wordt gesmoord. Het is de falende beveiliging die hier schuld heeft en niemand anders.

23 juni 2024 om 03:06

Indien je op de foto gaaf, dan zal de volgende persoon het weer doen. Ronaldo is dus onderdeel van het probleem. Uiteraard begint het probleem bij de persoon die het veld gaat betreden.

23 juni 2024 om 03:57

Maar daar heb je dus beveiliging voor

23 juni 2024 om 14:15

Tja Ronaldo was al onderdeel van het probleem als je zo redeneert, want zonder Ronaldo rennen ze niet het veld op... Zo heeft Ronaldo altijd schuld.

Je moet deze mensen niet belonen met een foto

Ik hoorde via commentaar dat het jongetje een knuffel wilde. Dat vond ik nog wel iets liefs. Maar als een kind een selfie wil nemen, dan heb ik het idee dat het kind ook op aandacht uit is. Oftewel ouders/begeleiders keihard straffen van dat kind.

Er is iets wat ik helemaal niet snap. Er zitten tig fotografen en cameramannen in het stadion die echt alles vast leggen. Waarom ga je in godsnaam naar hem toe rennen voor een selfie? Het ziet er zo achterlijk uit.

22 juni 2024 om 21:02

Omdat die fotografen en cameramannen niet Ronaldo en jou tegelijkertijd op hetzelfde beeld vastleggen?

22 juni 2024 om 21:13

Niet? Dus de twee foto's hierboven waar je het kind en Ronaldo ziet zijn maar een illusie?

23 juni 2024 om 11:13

Een selfie is iets persoonlijks. Dat telt kennelijk mee, I guess.

Afgelopen week op de training sprong er ook een volwassen kerel het veld op tijdens de training. Stormde op Ronaldo af. Vandaag dus een aantal keer . Ik weet dat je als steward of als organisatie dit niet voor 100% kan voorkomen maar toch … misschien zware straffen invoeren om mensen af te schrikken?

Schandalig zeg! Wat een slechte beveiliging!

22 juni 2024 om 21:59

Beveiliging kan niet iedereen tegen houden. Deze zogenaamde fans moeten zich gewoon gedragen.

22 juni 2024 om 23:12

Als het 1 keer gebeurd ok maar toch niet elke wedstrijd? Er is duidelijk een probleem met de beveiliging

23 juni 2024 om 03:08

40.000 vs de beveiligers. Dit is niet te beveiligen. Wat zou kunnen helpen is gewapende militairen er neer zetten, maar daar word je ook niet vrolijk van.

23 juni 2024 om 10:58

Nee hard straffen schrikt af waarom gebeurde bij vorige toernooien nauwelijks tot niks ook al waren 10 000 den supporters? En hier gebeurde het bij elke macht Er is een serieuze vraagteken over de beveiliging.

Man man man die Trossard. Wat speelt die slecht dit EK. Alles gaat fout bij die gast.

Wat een flop dit ek.

Ze zaten qatar belachelijk te maken. Nu krijgen ze hem keihard terug. Lekkages in stadions, vechtpartijen, biertjes op veld.

En vandaag mensen die de beveiliging omzeilen en op het veld komen 😂

23 juni 2024 om 01:13

Qatar was ook belachelijk. Dat staat hier los van.

Gekken die graag het veld op rennen zijn moeilijk af te stoppen. Je kunt niet iedereen in de gaten houden.

Ik zie overigens juist heel veel plezier dit toernooi. Vaak zowel in de speelstad als in het stadion een geweldige sfeer. Genieten! Maar Qatar was natuurlijk veel beter...

23 juni 2024 om 04:02

Natuurlijk was Qatar beter, zowel organisatorisch als op het gebied van sfeer. Ik heb veel mooiere beelden van Qatar gezien dan hier. Al die bekertjes bier op het veld, vechtpartijen en falende beveiliging hadden ze geen last van. Of je dit nu accepteert of niet

23 juni 2024 om 10:04

Hahaha sfeer? In Qatar? Door wie? Er waren nauwelijks supporters aanwezig in Qatar. Het grootste flut WK ooit.

23 juni 2024 om 12:55

Ja als je de mainstraim media gelooft dan waren er "nauwelijks supporters" 😅 wat een grap

23 juni 2024 om 06:20

Haha hou toch op. Qatar was een toernooi voor de Bobo's, de elite, de belachelijk rijken. Dit toernooi is voor de supporters, zoals het hoort. In een vrij land, waar iedereen zichzelf kan zijn.

23 juni 2024 om 11:16

Hou maar op, Qatar was gewoon top geregeld. Beste toernooi ever! Gelijk andere zaken erbij halen alsof het hier zo geweldig gaat gezien de huidige politiek.

23 juni 2024 om 14:30

Idd mee eens die hypocrisie en hoogmoed altijd

23 juni 2024 om 15:58

Haha daar hebben we weer iemand die de politieke situatie in Nederland gaat vergelijken met die van Qatar. Echt schandelijk en walgelijk tegelijk. In Nederland is er tenminste een commissie die de misstanden aan de kaak stelt en verbetering kan afdwingen via het parlement. In Qatar gooien ze alles onder het tapijt met wat oliegeld en gaan we weer verder tot de orde van de dag.

Stewards voorzien van een taser, dan is het na de eerste direct afgelopen. Afschrikking werkt ook hier.

Gewoon net als Engeland doen ,eenmaal het veld betreden gelijk stadionverbod en meldplicht . Die social media influencers doen ook veel challenges tegenwoordig. Die moet je ook dikke boetes uit kunnen delen , jammer genoeg wordt dat heel.erg moeilijk om te doen . Maar de voetballers moeten ook samen een statement maken , nu is het gewoon genoeg . Na de wedstrijd is het tijd voor de fans , tijdens de wedstrijd moet het echt hard aangepakt worden . Hoge boetes, stadionverboden en de fotos moeten ook gewist worden

In Qatar was het top geregeld. En in een land als Duitsland kunnen ze niet eens veldbestormers voorkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren