voetbalzone

Ronaldo: 'Over die persoon ga ik het niet hebben, dat heeft geen zin'

Daniel Cabot Kerkdijk15 aug 2013, 09:05
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2013, 09:05
Advertentie
/

Na afloop van de oefeninterland tussen Portugal en Nederland (1-1) was Cristiano Ronaldo een van de meest gezochte voetballers door de Portugese media. Het merendeel van de vragen ging echter niet over het duel in Faro, maar over zijn verslechterde verhouding met José Mourinho. Met uitlatingen over en weer maakten beiden de afgelopen weken duidelijk dat de relatie verre van optimaal is.

"Over die persoon ga ik het niet hebben, dat heeft geen zin", probeerde Ronaldo de vragen af te weren. "Het spijt me, maar ik geef geen commentaar over die persoon. Ik denk nu alleen aan Carlo Ancelotti, een geweldige man. Ik houd er wel van hoe hij werkt, een geweldige man en een geweldige trainer. Of ik blij zou zijn als ik tegen het Chelsea van Mourinho scoor? Ik ben altijd blij als ik scoor."

Ronaldo maakte enkele minuten voor tijd de gelijkmaker. Het was alweer doelpunt nummer veertig voor Portugal. Hij zag het duel met Nederland als 'een belangrijke wedstrijd'. "Persoonlijk speel ik graag tegen sterke teams. Het was een goede oefenwedstrijd, we hebben goed gespeeld en een overwinning was eigenlijk wel verdiend geweest. We waren superieur aan Nederland."

Bezig met laden …