voetbalzone

Ronaldo scoort na 347 dagen uit vrije trap: ‘Hij geniet van het spelletje’

Gijs Freriks11 apr 2015, 20:45
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2015, 20:45
Advertentie

Real Madrid zette Eibar zaterdagmiddag zonder problemen opzij. Het team van Carlo Ancelotti won met 3-0 en Cristiano Ronaldo maakte uit een vrije trap zijn 38e competitiegoal van het seizoen. Op 29 april vorig jaar scoorde de Portugees voor het laatst uit een vrije schop.

voetbalzone

“Ronaldo geniet van het spelletje, want we spelen nu met meer snelheid en daardoor krijgt hij voorin meer scoringskansen. Het team doet het steeds beter, want we creëren meer kansen”, zei trainer Ancelotti op de persconferentie. “Ik wilde Ronaldo misschien rust geven, maar hij was goed hersteld van de wedstrijd van afgelopen woensdag. Hij is altijd hongerig om te spelen en te scoren. Dat maakt hem anders dan andere aanvallers.”

Javier Hernández maakte zaterdag zijn eerste competitietreffer in het Santiago Bernabéu, door in de tweede helft uit een voorzet van Álvaro Arbeloa raak te koppen. “Hij vond het fijn dat hij een kans kreeg en heeft het ook erg goed gedaan, want hij heeft gescoord. Hij heeft daarnaast erg hard gewerkt en maakte nog bijna een tweede goal. Maar hij is nog altijd een speler van Manchester United, we zien wel wat er gaat gebeuren”, aldus Ancelotti.

Bezig met laden …