voetbalzone

'Ronaldo stapt naar Pérez: 'Benítez eruit of ik eruit''

Bart Kruyt22 nov 2015, 20:08
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2015, 20:08
Advertentie

Real Madrid leed tegen Barcelona pas de tweede nederlaag van dit seizoen, maar toch is het crisis in de Spaanse hoofdstad. Rafael Benítez staat eigenlijk al sinds zijn aanstelling onder druk en er wordt beweerd dat de opvolger van Carlo Ancelotti geen goede band heeft met zijn spelers. Vooral sterspeler Cristiano Ronaldo zou de hoofdtrainer helemaal niet serieus nemen.

voetbalzone

Ronaldo zou ook van mening zijn dat de kansloze 0-4 nederlaag tegen Barcelona volledig aan Benítez te wijten viel en volgens FOX Sports is de Portugees naar Florentino Pérez gestapt, met een duidelijke mededeling: Benítez eruit of ik eruit. Ronaldo gelooft niet dat Benítez Real naar prijzen kan gidsen en wil niet te lang met de geboren Madrileen samenwerken.

Marca pakte al eerder deze zondag uit met het bericht dat het de bedoeling is dat Benítez vervangen wordt: Pérez zou reeds tot de conclusie zijn gekomen dat het een foute beslissing was geweest om de coach aan te stellen. De voorzitter zou alleen nog twijfelen of hij Benítez per direct moet vervangen, of dat hij pas aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen. Pérez is van plan om deze week met enkele spelers, de technische staf en enkele vertrouwenspersonen te praten; hij is er nimmer voorstander van geweest om midden in het seizoen van technische staf te veranderen.

De dertigjarige Ronaldo is de laatste tijd niet in vorm en was in de Clásico van zaterdagavond onzichtbaar. Toch zijn er nog genoeg clubs die de houder van de Ballon d’Or maar wat graag willen kopen: Paris Saint-Germain en Manchester United worden in de wandelgangen het meest genoemd. Ronaldo heeft bij Real nog een contract dat tot de zomer van 2018 doorloopt.

Bezig met laden …