voetbalzone

'Ronaldo stapt naar voorzitter en zegt vertrouwen op in 'onbekwame' Benítez'

Matthijs van Laar16 nov 2015, 12:58
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2015, 12:58
Advertentie
voetbalzone

Rafael Benítez ligt al vroeg in het seizoen onder vuur bij Real Madrid. Spelmaker James Rodríguez sneerde onlangs naar zijn coach en volgens het Spaanse El Confidencial is ook sterspeler Cristiano Ronaldo niet te spreken over zijn werkwijze.

Na de 3-2 nederlaag tegen Sevilla, vlak voor de interlandperiode, zou Ronaldo clubvoorzitter Florentino Pérez hebben opgezocht om met hem te praten. “Onder deze coach winnen we geen enkele prijs”, zou hij de preses hebben toevertrouwd. CR7 zou er onder meer problemen mee hebben dat Benítez het beter kan vinden met Gareth Bale.

De vermeende uitlating van Ronaldo is opnieuw stof tot speculatie in de Spaanse pers, die blijft rapporteren over een mogelijke vertrek van de Portugees. De dertigjarige goalgetter doet er zelf overigens ook weinig aan om die geruchten de kop in te drukken, zo bleek onlangs nog. “Ik heb al vaker gezegd dat niemand weet hoe de toekomst eruitziet”, zei hij onlangs. “Mijn contract bij Real loopt nog twee jaar door, maar je weet het nooit.”

Bezig met laden …