voetbalzone

Ronaldo verklapt: 'Ik zie mezelf daar niet mijn loopbaan afsluiten'

Matthijs van Laar13 nov 2015, 09:50
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2015, 09:50
Advertentie

Na een succesvolle en glorierijke loopbaan afbouwen in Qatar of de Verenigde Staten: het is aan Cristiano Ronaldo niet besteed. De sterspeler van Real Madrid verklaart in een interview op de BBC dat hij niet in de voetsporen zal treden van grootheden als Xavi of Steven Gerrard, die er wel voor hebben gekozen om hun carrière te beëindigen in een ander werelddeel.

voetbalzone

“Ik wil op het hoogste niveau afsluiten”, verklaart Ronaldo, die ter ere van de film over zijn leven (Ronaldo) werd ondervraagd door Jonathan Ross. “Ik wil een waardig afscheid, bij een goede club. Dat betekent niet dat de VS, Qatar of Dubai niet goed kan zijn, maar ik zie mezelf er niet heengaan om mijn loopbaan af te sluiten.”

Of hij dat wel doet in Madrid, durft de Portugees nog niet te zeggen. Ook Manchester United behoort tot de opties. “Ik ben een groot fan van United, dat heb ik vaker gezegd. Maar ik voel me uitstekend bij Real Madrid. Ik ben gelukkig. Ik zeg nooit nooit”, aldus Ronaldo, die wel duidelijk te kennen geeft dat het trainersvak niks voor hem is. “Daar ligt niet mijn passie. Ik wil doorgaan met mijn eigen merken.”

Bezig met laden …