voetbalzone

Rooney snoert criticasters de mond en publiceert foto van horrorblessure

Gijs Freriks04 sep 2013, 19:04
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2013, 19:04
Advertentie

Wayne Rooney moet de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië (6 september) en Oekraïne (10 september) aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller raakte zaterdag geblesseerd op de training na een duel met Phil Jones en ligt ongeveer twee weken in de lappenmand. Toen Rooney zich afgelopen weekeinde afmeldde bij bondscoach Roy Hodgson, kreeg hij de wind van voren op onder meer sociale media.

Supporters van The Three Lions geloofden niet dat de voorhoedespeler van Manchester United geblesseerd was. Rooney besloot woensdag om het bewijs van de hoofdkwetsuur dan maar op zijn persoonlijke Facebook-pagina te publiceren. “Sommige mensen lijken hun vraagtekens te zetten bij mijn toewijding aan de Engelse ploeg, maar ik wil niets liever dan de jongens in de kwalificatiereeks helpen. Nu zal men wel begrijpen waarom ik niet in staat ben om te spelen”, schreef Wazza.

Het is niet de eerste keer dat Rooney een fikse vleeswond opliep. In augustus vorig jaar blesseerde hij zijn bil na een tik van Fulham-spits Hudo Rodallega. Rooney kan in de thuiswedstrijd tegen promovendus Crystal Palace, die voor 14 september op de rol staat, waarschijnlijk weer in actie komen.

Bekijk hier de foto

Bezig met laden …