voetbalzone

Rosicky merkte pas in de rust dat Wenger schorsing uitzat tegen Spurs

Bart Kruyt22 sep 2010, 18:18
Laatst bijgewerkt: 22 sep 2010, 18:18
Advertentie

Arsène Wenger laat zich altijd gelden langs de zijlijn, maar maakt blijkbaar niet op iedere speler evenveel indruk. De Fransman ontbrak woensdagavond wegens een schorsing tegen Tottenham Hotspur, maar dat was Tomas Rosicky niet opgevallen. “Ik merkte pas in de rust dat hij er niet bij was”, lachte de middenvelder op de website van Arsenal.

Wenger zat op de tribune wegens een schorsing, nadat hij vierde official Martin Atkinson had belaagd in het treffen tussen Arsenal en Sunderland. “Ik wist niets van zijn schorsing af”, bekende Rosicky. “Het is soms moeilijk voor een speler, omdat je je helemaal op de wedstrijd richt. Pas in de rust kreeg ik door dat hij geschorst was.”

Vanaf de tribune zag Wenger Arsenal met 1-4 winnen, mede dankzij een uitblinkende Jack Wilshere. “Hij is een geweldig talent”, zei Rosicky. “Voor zijn leeftijd is het opmerkelijk hoe slim hij is. Jack blijft altijd rustig aan de bal, op zoek naar een oplossing en heeft een grote toekomst voor zich. Hij heeft echt heel erg veel potentie.”

Bezig met laden …