Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Routinier lijkt Feyenoord te verlaten en kan tekenen in Duitsland, Italië en Spanje’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Alireza Jahanbakhsh zijn laatste wedstrijd namens Feyenoord heeft gespeeld. De dertigjarige buitenspeler geniet volgens zaakwaarnemer Amir Moghaddam belangstelling uit verschillende landen. Jahanbakhsh, die deze zomer uit zijn contract loopt in De Kuip, kan tekenen in Duitsland, Italië en Spanje.

In gesprek met Tasnim News geeft Moghaddam een update over de huidige situatie van Jahanbakhsh. “Er is interesse uit Italië, Spanje en Duitsland om Alireza aan te trekken en de eerste gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd.”

“We moeten echter wachten tot Alireza terugkeert van vakantie, zodat we na het bekijken van alle aspecten een definitieve beslissing kunnen nemen over zijn volgende club”, aldus Moghaddam.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Jahanbakhsh zelf lijkt een duidelijke voorkeur te hebben. “'Alireza vindt spelen in Italië aantrekkelijk”, zegt Moghaddam. Toch heeft de aanvoerder van Iran meer eisen. “Uiteindelijk zijn de omstandigheden van de club, het niveau, de coach, de levensomstandigheden in het betreffende land en veel andere factoren belangrijk voor hem. Dat zal invloed hebben op zijn keuze, wat logisch is.”

De nog altijd ambitieuze Jahanbakhsh ziet het nog niet zitten om terug te keren naar Iran. Ook blijft de rechtspoot het liefst in Europa spelen, waardoor een transfer naar de Saudi Pro League uitgesloten lijkt. Eerder was er veel interesse voor Jahanbakhsh vanuit Saudi-Arabië.

Tasnim News denkt dat er binnen drie of vier weken duidelijkheid is over de toekomst van Jahanbakhsh. Een langer verblijf bij Feyenoord lijkt inmiddels onwaarschijnlijk. Eerder werd bekend dat de Rotterdammers de eenzijdige optie in het contract van Jahanbakhsh niet hebben gelicht, waardoor hij aan het eind van deze maand transfervrij is. Jahanbakhsh is volgens Transfermarkt nog 3 miljoen euro waard.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Denk dat de Duitse competitie goed bij zijn speelstijl zou passen. Daarnaast hebben Iraniërs over het algemeen iets speciaals met de Bundesliga (kwam hier achter na de podcast van Kick't met van Ziggo met Ali en Santi).

Ali is deze stap trouwens van harte gegund. Belangrijke speler in het kampioensjaar en ontzettend belangrijk voor de groep op het gebied van coachen en ook het begeleiden van spelers.

12 juni 2024 om 14:17

Bij welke club zie je hem spelen in de Bundesliga?

12 juni 2024 om 15:05

Een van de gevallen toppers die nu in de 2. Bundesliga zitten lijkt me een mooie. HSV, Schalke of Hertha.

12 juni 2024 om 15:10

Beet je middenmoot zoals Werder, Heidenheim, Union, Gladbach. En anders topclubs in de 2e Bundesliga: HSV, Sankt Pauli (reeds gepromoveerd)

12 juni 2024 om 15:59

Bremen speelt met 2 spitsen en vleugelverdedigers, zie daar geen plek voor Alireza.

12 juni 2024 om 19:57

Union speelt in eenzelfde systeem en Gladbach speelt ook in een 352 waarbij de vleugelspelers juist voor het creatieve moeten zorgen, waar Jahanbaksh niet per se in uitblinkt. Die hebben met Honorat ook een veel betere rechtshalf te pakken. Blijft Heidenheim nog over, maar daarbij is het ook nog maar de vraag hoe goed die het volgend seizoen gaan doen, net zoals St Pauli.

12 juni 2024 om 14:26

Als Jahanbakhsh nog een rol van betekenis wil spelen, lijkt een vertrek naar de subtop me een betere stap. Het is ook niet zo dat Feyenoord nou zulke fenomenale vleugels had, maar die concurrentiestrijd wist hij geen moment te winnen. Ik denk niet dat Jahanbakhsh allereerst het vertrouwen heeft en ten tweede wordt hij in augustus alweer 31 jaar. Als je dan op de bank komt te zitten in Duitsland of Spanje, is je carriere wel zo'n beetje klaar.

Jammer had hem graag weer in Nijmegen willen zien spelen

12 juni 2024 om 15:12

Feyenoord laat hem gaan omdat hij te veel salaris wilt voor zijn huidige rol. Hoe zou NEC dat dan willen financieren?

12 juni 2024 om 16:15

Zoals ze Cillessen hebben gefinancierd?

Erg jammer, was toch wel mooi geweest om weer een oude bekende terug te halen bij Nec.
Vanuit Nijmegen is er nog altijd heel erg veel liefde richting Ali, echt een publiekslieveling.

Ik denk dat ze hem zeker wel gepolst hebben, gezien Feyenoord hem transfervrij laat gaan maar dat die gewoon simpelweg toch nog andere buitenlandse ambities heeft.

Had hem tegen wat minder salaris wel willen houden. Gewoon voor het juichen na de wedstrijd en dollen op de training. Topvent.

12 juni 2024 om 19:19

Jij hebt als Mod vast wel connecties bij de club toch? Ik doe het voor veel minder dat juichen en dollen op de training ha ha. Feyenoord moet verder man, niveau wordt hoger nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren