voetbalzone

Routinier McCulloch blijft langer bij titelverdediger Glasgow Rangers

Daniel Cabot Kerkdijk12 aug 2010, 22:40
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2010, 22:40
Advertentie

Lee McCulloch heeft zijn verbintenis bij Glasgow Rangers met twee seizoenen verlengd. De 32-jarige Schot staat nu tot 2013 onder contract bij de landskampioen van Schotland. McCulloch speelt sinds 2007 voor Rangers; eerder was hij in dienst van Motherwell en Wigan Athletic.

McCulloch toonde zich tegenover uitermate tevreden met zijn nieuwe contract. “Ik ben gelukkig bij deze club en wil graag deel uit maken van de toekomstplannen van Rangers. Ik heb erg veel zin in het naderende seizoen. De club is druk bezig om spelers wiens contract volgend seizoen afloopt, langer vast te leggen. Er is mij heel snel een aanbieding gedaan en ik heb niet lang na moeten denken. Het heeft ook niets met geld te maken. Ik wil hier gewoon graag blijven.”

McCulloch, die afgelopen jaar tot 44 optredens kwam voor de landskampioen, kent de financiële situatie bij The Gers. De club kampt met grote schulden en heeft geen geld om nieuwe spelers aan te trekken. “We willen komend seizoen voor de derde opeenvolgende keer kampioen worden met Rangers”, aldus de middenvelder, “ en misschien lukt het ook nog om een paar nieuwe gezichten bij de groep te halen. Wellicht is er wat mogelijk. Voor mij is het in ieder geval geweldig om langer voor zo’n grote club te mogen spelen en nog meer prijzen te winnen.”

Bezig met laden …