Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar

Laatste update:

Ruben Kluivert gaat de overstap maken naar het Portugese Casa Pia AC, zo weet De Telegraaf donderdagavond te melden. De 23-jarige centrumverdediger komt over van FC Dordrecht en zet een handtekening onder een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt.

Kluivert beschikte in Dordrecht over een verbintenis tot juni 2025, maar die wordt voor circa 200.000 euro afgekocht door de Portugese nummer negen van afgelopen seizoen.

Volgens de berichtgeving van het dagblad moet de zaakwaarnemer van Kluivert, José Fortes Rodriguez, alleen nog de afspraken en details op papier zetten, waarna de verdediger naar Lissabon zal afreizen om definitief te tekenen. Naar verluidt zet hij begin juli zijn krabbel.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De stopper kwam afgelopen seizoen tot twintig optredens in de Keuken Kampioen Divisie en hij kwam in totaal tot iets meer dan 1400 minuten. Door een zware enkelblessure kon Kluivert in de eerste seizoenshelft nauwelijks in actie komen, maar na de winterstop maakte hij in bijna iedere wedstrijd de negentig minuten vol.

Kluivert komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en hij kwam in totaal tot veertien Eredivisie-wedstrijden in de hoofdmacht van de Domstedelingen. Begin vorig seizoen maakte hij de transfervrije overstap naar FC Dordrecht.

Casa Pia eindigde in het seizoen 2021/22 op de tweede plek in de Liga Portugal 2, waarmee promotie naar het hoogste niveau werd afgedwongen. In het eerste seizoen eindigde de club uit de hoofdstad op een verdienstelijke tiende plek, terwijl afgelopen voetbaljaargang plek twaalf de eindklassering was.

Bij Casa Pia lijkt Kluivert de concurrentiestrijd met zeker vier verdedigers aan te moeten gaan, al zijn de huidige centrumverdedigers, Nermin Zolotic, Tchamba, João Nunes en Fernando Varela, op meerdere plekken inzetbaar.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Afgelopen voetbaljaargang de nummer twaalf, jaar ervoor de nummer 10, maar afgelopen seizoen verdienstelijk 9e geworden.
Prima clubje, niks mis mee!

27 juni 2024 om 23:46
0

Knap zeg!

Streuer tekent bij en krijgt een berichtje bij kort nieuws. Ene Ruben Kluivert, die velen nog nooit hebben zien voetballen, gaat van de ene nietszeggende club naar de andere en krijgt gewoon een artikel. VZ, ga alsjeblieft iets doen met de inhoud van je content.

28 juni 2024 om 01:00
0

Een td van een nietzeggende club die bijtekent lijkt me toch ook niet relevant genoeg voor een eigen artikel.

28 juni 2024 om 08:19
0

Dit is een Nederlandse voetbalsite en Twente is historisch gezien de nummer 4 van Nederland. Als je Twente dan een nietszeggende club noemt, dan vindt je vast alleen de traditionele top 3 interessant. Ruben Kluivert interesseert mij ook echt helemaal niets, daar horen we waarschijnlijk nooit meer wat van terug.

28 juni 2024 om 12:06
0

Hap hap hap.

Verder eens hoor. Had nog nooit van deze jongen gehoord en vind het aanblijven van Steuer nieuwswaardiger, naar mijn mening dan. Een goed eerste jaar gehad onder Bruggink, is toch altijd maar aanzien of een analist het ook kan in de voetballerij. Benieuwd of ze het kunnen doortrekken.

28 juni 2024 om 13:36
0

De realiteit is nou eenmaal dat Ruben Kluivert, de zoon van, mensen boeit. Helemaal wanneer hij een transfer maakt. Meer dan inderdaad de technisch directeur van FC Twente die bij dezelfde club blijft.

28 juni 2024 om 07:49
0

Klopt Oenieboy, wat je hier zegt, over deze speler.
Dan , het goede nieuws voor FC Twente, Streuer tekent bij, heb ik via een ander media kanaal vernomen.
Dat maakt verder niets uit, ieder mag zijn voorkeur bepalen, hetgeen niet wegneemt dat ik het eens ben met jouw mening.

28 juni 2024 om 08:04
0

ach ja een nietszeggende vent van een nietszeggende club tekent bij. wie boeit het iets.

zie je hoe ongelofelijk neerbuigend die opmerking is, en echt nergens enige extra waarde heeft? net zoals die van jou, het is maar waar je je druk om kan maken.
je had ook kunnen zeggen Ik vind het leuk om het te lezen en gun de jongen dan ook alle goeds.
maar nee gelijk zuur reageren

Ik gun Kluivert deze overstap, leuke kans voor hem.

28 juni 2024 om 12:39
0

Heb je gelijk in, dat was veel te neerbuigend van mij. Ik erger me aan de inhoud van de VZ artikelen, waardoor ik uit frustratie dit schreef. Ik blijf echter wel bij mijn punt dat ik het belachelijk vind dat dit een heel artikel krijgt en vele andere berichten niets.

28 juni 2024 om 09:14
0

Ik wil dan even van de gelegenheid gebruik maken om VZ juist te becomplimenteren. Gewoon een duidelijke titel, duidelijke afbeelding erbij. Niks mis mee. Ik kan mijn een periode hier op VZ herinneren waarop dit gepresenteerd zou zijn als "Kluivert tekent voor drie jaar hij Portugese middenmoter" met vakantiefoto van de hele familie Kluivert erbij zodat je wel op het artikel moet klikken om er achter te komen of het om Justin, Ruben, Shane of zelfs Patrick gaat.

28 juni 2024 om 09:21
0

Ruben Kluivert was bij ons nietszeggende clubje echt een rots in de branding!
Mooie stap voor hem, ik verwacht dat hij binnen 2 seizoenen opgepikt gaat worden door één van de grote 3 daar.
Succes Ruben, het is je gegund!

28 juni 2024 om 12:40
0

Nietszeggende club was een foute opmerking van mij, niet de bedoeling om jouw club te kleineren. En gun Kluivert ook wel een stap, snap alleen de keuze om hier een artikel over te schrijven en andere onderwerpen niet niet.

28 juni 2024 om 14:00
0

Ja ik snap je. Ik vond dan weer het artikel over het kapsel van Salah laatst erg apart om het zo maar te zeggen

Stadion stelt helemaal niks voor. Wel 2 jaar in de middenmoot. Maar wonen in Lissabon met een goed salaris...echt, veel beter kan je het niet hebben.

Zijn ze nou als 9e of als 12e geëindigd afgelopen seizoen? Het is soms zo onduidelijk allemaal echt waar..

28 juni 2024 om 13:42
0

9e. Weet niet waar ze 12 vandaan hebben gehaald.

Vanwege zijn achternaam met wat extra aandacht naar hem gekeken toen hij in Utrecht onder contract stond, kan er echt heel erg weinig van. Die gaat daar gewoon banken. Maar voor 200k, heb je wel een Kluivert in je team.

28 juni 2024 om 08:26
0

Doordat Groningen was gedegradeerd heb ik de KKD dit jaar gevolgd en moet zeggen dat Kluivert op een positieve manier opviel!

28 juni 2024 om 16:28
0

Denk niet dat je veel moet verwachten van het niveau van Casa Pia, dat is echt een van de mindere teams uit de Portugese competitie. Denk dat hij het daar prima tot een basisplaats kan schoppen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren