voetbalzone

Rudnevs vergeet hattrick tegen Juventus nooit meer in zijn leven

Robert Smid17 sep 2010, 11:24
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2010, 11:24
Advertentie
/

Artjoms Rudnevs had donderdag werkelijk een geweldige avond. De aanvaller van Lech Poznan mocht met zijn ploeggenoten aantreden in Stadio delle Alpi en dat opzich was al een mooi moment voor de Polen. Ware het niet dat Rudnevs het tijdens de wedstrijd op zijn heupen kreeg en liefst drie keer doel wist te treffen. Hiermee wist de ploeg een gelijkspel uit het vuur te slepen in Turijn (3-3).

Een hattrick bij Juventus: dat kunnen weinig mensen zeggen. De 22-jarige Rudnevs dus wel. “Ik kan niet in woorden omschrijven hoe dit voelt. Ik ben ontzettend gelukkig”, laat de aanvaller weten na afloop van het duel. “Ik heb er altijd van gedroomd om te scoren tegen een ploeg als deze. Maar om dan drie keer te scoren… Dat is iets magisch, fantastisch!”

“Laat ik er geen twijfel over bestaan: dit was veruit mijn beste wedstrijd uit mijn carrière. Voor deze wedstrijd was het voor mij moeilijk om te zeggen wanneer ik nou mijn beste duel had gespeeld, maar de wedstrijd bij Juventus kan tegen geen ander duel op. Dit is de wedstrijd die ik mijn hele leven nooit meer zal vergeten. Als we zo blijven spelen in de Europa League, dan kunnen we blijven verrassen.”

Bezig met laden …