voetbalzone

Rugnummerverdeling bij AC Milan intensiveert Kaká-geruchtenstroom

Daniel Cabot Kerkdijk26 jul 2012, 12:30
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2012, 12:30
Advertentie
/

AC Milan werkt achter de schermen aan de terugkeer van Kaká. De verdeling van de rugnummers bewijst tevens dat de dertigjarige middenvelder van Real Madrid, die drie jaar geleden de Noord-Italiaanse gelederen verliet, serieus in beeld is. Het oude nummer van de Braziliaanse technicus, 22, is voorlopig aan niemand gegeven.

Verwacht werd dat Antonio Nocerino voor rugnummer 22 zou gaan, maar de middenvelder opteert voor het rugnummer 8 van de vertrokken Gennaro Gattuso. Het rugnummer 13 van Alessandro Nesta is nu van Francesco Acerbi, terwijl het rugnummer 10 van Clarence Seedorf naar Kevin-Prince Boateng is gegaan. Het rugnummer 11 van Zlatan Ibrahimovic is nog van niemand.

Volgens de laatste berichten is AC Milan alleen in staat om Kaká een seizoen te huren. Een definitieve overname zou niet realistisch zijn, daar Real Madrid zeker 25 miljoen euro wil vangen. Ondanks de verkoop van Ibrahimovic en Thiago Silva is de financiële huishouding van de Noord-Italianen niet bepaald florissant. Kaká wil daarbij niet minder dan tien miljoen euro per jaar verdienen.

Bezig met laden …